Lumipallo

Profiliviestit Viime toiminnot Viestit Tietoja

 • Olen usein miettinyt, että miten nimimerkki zeizei sijoittaisi Lumpparin kertomuksiinsa.
  Kaupat tuli! Samaan hintaan saat itsekudotun Jussi-paitateemaisen koon 36 polvisukan sekä yhdeksän Möllerin Tupla-purkkia*.

  (*myydään ilman Möllerin Tuplia)
  Halutaan ostaa paksuja kokopunaisia kynttilöitä. Sisältä valkoiset eivät kelpaa! Vaihdossa voin antaa Väinö Tannerin muistelmat ja putelin puhallusspraytä.
  Jokamiehen paskamarkkinathan on perinteisesti Vapun päivänä, kun ajetaan sonta pellolle. Taustamusiikkina hiipuvaa työväenlaulua kirkonkylän suunnalta.
  Annetaan vasemman käden nallelangasta kudottu villalapanen, pehmoinen ja Viarectan lippalakki (hieman pikinen).
  Niin, jos se Mattomikko on vielä myymäti niin voisin tarjota vaihdossa VHS-kasetin, jossa Mikko Alatalo laulaa Ihmisen ikävä- ja Rikoo on riskillä ruma -kappaleet Nivalan nuorisoseuran jytäjameissa joskus 80-luvulla. Loppu kasetista on pornoa. Seka ja John Holmes ainakin esiintyy.
  Onko Kevin Bacon niitä miehiä, jotka pitää enimmäkseen miehistä?
  Mulle tulee silmäpako useimmiten varpaiden tai kantapään kohdalle, persposkihousut vois siis hyvin pistää tollasten varvashousujen päälle (kun talvella on kylmä) eikä kukaan huomais mitään.

  Olisin näkymätön mies.

  No, en kylläkään mies.

  Mutta Kevin Bacon.
  Olisin kiinnostunut mattomikosta, jos se on punainen. Käykö vaihto 30 denierin sukkahousuihin? Alkava silmäpako vasemmassa persposkessa, muuten tykit.
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...
Ylös