Moderaattorit

Profiliviestit Viime toiminnot Viestit Tietoja

 • Puhelimeni johdatti minut tälle sivulle tahtomattani. Ajattelin jättää merkin käynnistäni. Kas näin.
  moi. voisko joku päivittää Maria de Villotaa käsittelevän topicin otsikkoa tilanteen mukaiseksi?
  Moi, liityin foorumille tarkoituksena valmistella heinäkuun lopun reissuan Unkarin kisaan. Konkrettisesti kaipaisin neuvoja katsomopaikan valinnassa. En löytänyt heti sopivaa topikkia tällaiseen kyselyyn, 2013 kisakalenteri-topikki oli lähimpänä. Missä topikissa voi kummastella esim- tätä yhden kisan istumapaikkaongelmaa? -Paavo
  Olen unohtanu salasanani foorumille, koneella on automaattikirjautuminen, mutta kun aikoisin puhelimella käyttää tapatalkia. Miten siis laittaako oarvon ylläpito minulle vaikka privana tai sähköpostiin salasanan jotta elämä helpottais.
  Olisittekos ystävällisiä ja poistaisitte tämän SergioPerezFani1995 käyttäjän, koska muistin minun vanhan käyttäjäni F1-fani95:n salasanan joten jatkan forkilla sillä. En millään tahtoisi pitää kahta käyttäjää samoilla foorumeilla. Kiitos jo etukäteen.
  Miksi f1-foorumin etusivua ei uudisteta? Tiedän että selkeä ulkoasu on hyvä ja yksinkertainen, niin kuin se on myös tällä foorumilla. Olen ajatellut muutamia parannus ehdotuksia Foorumin etusivuun joista voisi olla kaikille hyötyä ja iloa, sekä se kehittäisi Foorumin toimintaa kuin myös tehokkuutta. Mihinkä voisin ilmoittaa ideoitani vaan pitäisikö minun alkaa niitä itse toteuttamaan jollakin tavalla? Olen ammatiltani tietoteniikka asiantuntija.

  Ystävällisin terveisin: Tiedättekö kyllä kuka.
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...
Ylös