Jäsenen odetus uusimmat tuotokset

 1. Formula 1 - 2022 - 9 - Kanadan GP

  Olisiko tilanne ollut se, että pehmeät eivät olleet kovin kummoiset renkaat edes kisan loppuvaiheeseen. Leclerc ei päässyt pehmeillä kumeilla edes lähelle Russellia, vaikka muuten vauhtia piisasi hyvin.
 2. Formula 1 - 2022 - 9 - Kanadan GP

  Huomasikohan Niki Mersun tähdet silmissään kuka kisan mahtoi voittaa?
 3. Formula 1 - 2022 - 9 - Kanadan GP

  Ainakaan todennäköisesti ei voi kovin paljoa huonommin enää mennä kuin viikko sitten jos jotain positiivista haetaan.
 4. Formula 1 - 2022 - 9 - Kanadan GP

  Onko Mersu-Lakanat jo kuivuneet kyynelistä?
 5. Formula 1 - 2022 - 9 - Kanadan GP

  Tuskin Alonsolla on saumaa haastaa Sainzia oikeasti. Sen verran paljon lienee Ferrari edellä kisavauhdissa.
 6. Formula 1 - 2022 - 9 - Kanadan GP

  Tuosta jos Max pitää startissa kärkipaikan niin ajaa kyllä aivan maisemaan. Varmaan ajaisi muutenkin., vaikka Alonso pitäisikin ohittaa. Kiva nähdä miten Perez ja Leclerc nousevat tuolta.
 7. Formula 1 - 2022 - 9 - Kanadan GP

  Leclercin patista laitettiin sitten kaikki uusiksi ja starttaa perältä huomiseen kisaan.
 8. F1-Uutisia 2022

  Yli 1g vaikuttaa kyllä melko korkealta lukemalta. Bakussa Mersulle oli kisassa mitattu korkeimmillaan vissiin 0,85g ja se rata oli kuitenkin selvästi isoin rytkytystä aiheuttanut rata tähän mennessä.
 9. Formula 1 - 2022 - 9 - Kanadan GP

  Oconilla levisi oikea etujarru jo vartin jälkeen. Näköjään muovipussi juuttunut jarrun ilmanoton suuaukolle.
 10. F1-Uutisia 2022

  Tämä oli selvästi se paras vaihtoehto porpoising-ongelman seuraamiseen ja ratkaisuun. Olisi ollut todella rankkaa muroihin kusemista jos kesken kaiken olisi alettu autoissa jotain muuta ja enemmän fyysisempää asiaa muuttamaan.
 11. F1-Uutisia 2022

  Minun mielestä Ferrari on rytkyttänyt poikkeuksellisen paljon nähtynä siihen vauhtiin, mitä heillä on ollut. Tai ainakin alkukaudesta oli näin. Saattaa olla jopa haitaksi heille.
 12. F1-Uutisia 2022

  FIA tuo uutta tarkastelua ja mittausta liittyen autojen pompottamiseen. Pohjaratkaisuita ja kulumaa tullaan tarkastelemaan entistä tarkemmin. Isompi kohde on pystysuunnan rynkytyksen g-voimien tarkastelu, jota mitataan sensoreilla. Mikäli homma ei rauhoitu tulee tiimien tehdä jotain asian eteen...
 13. Red Bull Racing 2022

  Tuon uudenlaisen jousituksen saaminen toimimaan yhdessä lattian kanssa on melko varmasti se suurin juttu, joka tälle kaudelle on ollut merkittävin tekijä sille, miksi Red Bullin vauhti on ollut niin hyvää ja ovat kauden edetessä löytäneet koko ajan lisää vauhtia.
 14. F1-Uutisia 2022

  Olkoot vaikka miten kapea näkökulma, mutta se on totuus. Ei tuolla sääntöjä pidä sen takia muuttaa, että yksittäinen talli tekee paskaa työtä autonsa kanssa ja valittavat siitä sitten julkisuudessa, vaikka tietävät itsekin ratkaisun asiaan.
 15. F1-Uutisia 2022

  Se ei ole FIA.n ongelma jos yksi talli ei saa autoaan toimimaan muutoin kun altistamalla kuskinsa selkävaivoille. Ihan sama mikä "kiintotähti" siellä on, niihin pompotusongelmiin on suht yksinkertainen ratkaisu.
Ylös