Jäsenen Sinäputki uusimmat tuotokset

 1. Omegle

  Miten Omegle on vaikuttanut juuri sinun elämääsi?
 2. F1-Forumista aktiivinen ja kokonaisvaltaisempi päristelysivusto

  http://www.f1-forum.fi/vb/showthread.php?p=1916314#post1916314 Uusien teknisten kuvioiden myötä tällaisia uhka?kuvia ollaan tuomassa meille. Miten kokonaisvaltaisempi päristelysivusto vaikuttaisi juuri Sinun elämääsi?
 3. Foorumin anonyymit absolutistit

  Kerättäköön tänne meidän väkijuomain nauttimista karsastavien keskustelua. Itsehän olen moisia juomia välttänyt, koska olen kuullut monen olevan niille allergisia. Oireina ovat tarkkaavaisuuden häiriöt, tiedottomuuden tila, pahoinvointi, oksentelu ja seuraavana päivänä erittäin huono olo. Näistä...
 4. Täällä keskustelemme WebSlaven moderointisäännöin

  Sana on vapaa, kunhan noudatetaan pelisääntöjä.
 5. Näyttelijähahmolle foorumi

  Näyttelijähahmo etsiskelee hyvää foorumia. Ehdotuksia?
 6. Parhaat elokuvabiistit

  Onko heitä?
 7. Terveysthread

  Täällä voidaan keskustella kaikesta terveyteen liittyvästä, erityisesti ruoan terveellisyydestä. Karppaus vaiko tavallinen ruokavalio? Kuinka paljon D-vitamiinia kannattaa nauttia? Aiheutanko itselleni aivokasvaimen aspartaamilla vai pulskistunko sokerilla?
 8. Kisa!

  Pelin idea: Edellinen kirjoittaja on kirjoittanut sanan, ja seuraavan pitää kirjoittaa jokin sana, jolla on jotakin yhteistä edelisen sanan kanssa. Esim. Haarukka->Lusikka tai kurski->kuski Aloitetaan. Ensimmäinen sana olkoon Lätkä
 9. Pelisääntöjä

  Tarvitaanko vapaalle pelisääntöjä? Miten pelisäännöt ovat vaikuttaneet sinun elämääsi? Sana on vapaa.
 10. Mangelo vastuuseen teoistaan

  Mangelo on vastaantulijoille vaarallinen käyttäjä, joka lukitsemistoimenpiteillään aiheuttaa runsaasti paheksuntaa kanssakäyttäjissä. Hänet pitäisi ehdottomasti saada vastuuseen teoistaan. Ehdotankin mielipuolisesti yhden (1) päivän pituista jäähytystoimenpidettä.
 11. Kumpi rike pahempi?

  A) Perustaa uusi turha toikki B) Nostaa vanha toikki ilman uutta asiaa ?
 12. Painonkohotus & tsemppaustoikki

  Tänne voi halutessaan ilmoittaa, mikäli tavoitteena on saada muutama lisäkilo. Tämä viesti ei ollut kyseinen ilmoitus.
 13. Ihan hyvät kommentit

  Tänne saa antaa kiitosta kommenteista, jotka ovat ihan hyviä, mutteivät ehkä aivan vuoden kommentti-ainesta.
 14. Vettel-Fani

  Tänne voidaan keskittää kaikki kyseiseen hahmoon liittyvä keskustelu. Toiveajattelua, että se onnistuisi, mutta pääsinpähän aloittamaan triidin ja onpahan muuten vaan hauska.
 15. Päivän postausennätykset

  Kukahan on postannut eniten saman päivän aikana? Vetikö Vettel-fani pohjat? Muistaakseni Py.. Frentsen oli aika sutjakkaana ensimmäisenä kirjoittelupäivänään. Myös Jussi on ollut tiettyinä päivinä melko ahkera postailija.
Ylös