Jäsenen speedster? uusimmat tuotokset

 1. speedster?

  Formula 1 - 2021 - 20 - Qatarin GP 21.11

  Voitasko lopettaa Maxin uhriutumisen ja salaliittojen esiin tuominen
 2. speedster?

  Formula 1 - 2021 - 20 - Qatarin GP 21.11

  Erikoinen näkemys kun ajattelee Brasilian tuomarointia
 3. speedster?

  Formula 1 - 2021 - 19 - Brasilian GP 14.11

  Voi tuollaisen kisan jälkeen olla vähän tunteiden vietävänä eikä kaikki pysy mielessä. Nyt on Masilla mahdollisuus pilata tämä kisa ja kausi. Tuskin sentään huomautusta enempää tulee.
 4. speedster?

  Formula 1 - 2021 - 18 - Meksikon GP 7.11

  Näytti siltä, että ajorytmi vaan sekosi nähtyään Tsunodan. Mahtava ajo Bottakselta. Tästä täytyy nyt nauttia, kisassa tehtävä on asettua Hamiltonin ja Verstappenin väliin. Voittosaumoja on, mutta aika ohuelti. Pitkissä vedoissa RB ehkä lisäksi vahvempi. Toivo on siinä, että ekojen mutkien...
 5. speedster?

  Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Siirto Mersulta pois hyvä liike, olisi saanut tapahtua aiemmin. Jotenkin on sellainen olo, että Toton jatkuvasti luoma paine ei ole tehnyt hyvää. Kun ei pomo luota, on kenen vaan vaikea tehdä työtään hyvin. Nyt kun Bottas on siitä vapaampi, on itseluottamus selvästi parantunut ja tulokset myös...
 6. speedster?

  Turkin GP 2021

  Niko Kari on menneen talven lumia F1:siä ajatellen. Seuraava kuski voi olla Tuukka Taponen. Mutta tästä kisasta, Hamiltonia taisi korventaa se, että kerrankin huono taktiikka osui hänelle. Ei ole tottunut sellaiseen. Bottas aivan jäätävän hyvä tänään. Myönnän, että en olisi uskonut.
 7. speedster?

  Turkin GP 2021

  Ja mihin pystyy Leclerc…
 8. speedster?

  Venäjän GP 2021

  Bottas oli kyllä alkukisan unessa, mutta sijoitus hyvä. Toi sun jatkuva Bottaksen mollaaminen on aika noloa.
 9. speedster?

  Venäjän GP 2021

  Pöljä ratkaisu jos tallimestaruutta ajatellaan. Jos se ei ole niin tärkeä kuin Hamiltonin mestaruus, niin päätöksessä on järkeä. Bottaksen kannalta hyvä kun pääsee tuollaisen pomon alaisuudesta pois. Mikä paskamyrsky nousee jos Bottas ja Verstappen osuusivat yhteen…
 10. speedster?

  Venäjän GP 2021

  McLaren-Ferrari-Wlliams! Milloin on tällainen järjestys nähty?
 11. speedster?

  Italian GP 10.9 - 12.9.2021. Monzan legendaarinen vauhtibaana. 🏎🇮🇹🏁

  Ansaitusti on ihmetelty Coulthardin kysymyksiä Bottakselle. Pyysi kommenttia lähinnä Hamiltonin ja Verstappenin kolarista. Ei kiinnostanut haastateltavan oma kisa. Oli vaivaannuttavaa katsottavaa.
 12. speedster?

  Italian GP 10.9 - 12.9.2021. Monzan legendaarinen vauhtibaana. 🏎🇮🇹🏁

  Eipä Hamiltonilta olisi oikea liike väistää taaempana olevaa. Nämä Max-fanit tuntuvat olevan sitä mieltä, että muiden pitää väistää kun hollantilainen lähtee yrittämään ohitusta. Sillä lailla ajetaan välillä liikenteessä, ei radalla.
 13. speedster?

  Italian GP 10.9 - 12.9.2021. Monzan legendaarinen vauhtibaana. 🏎🇮🇹🏁

  Komeaa ajoa Maceillä! Miten MTVMaxin ”selostaja” ja ”asiantuntija” voivat olla niin pihalla Perezin rangaistuksesta. Tyhmää olisi Bottakselta ollut yrittää riskillä turhaa ohitusta. Bottaksella kauden paras viikonloppu!
 14. speedster?

  Italian GP 10.9 - 12.9.2021. Monzan legendaarinen vauhtibaana. 🏎🇮🇹🏁

  Gaslya en tuohon laittaisi, enemmän huonoa tuuria. Russell voisi olla siinä. Tai Tsunoda. Sprinttikisa on osoittautunut aivan turhaksi. Toivottavasti ideasta luovutaan. Mutta, olikos niin ettei suomalainen ole koskaan voittanut F1 kisaa Italiassa? Onko nyt? Ei GP:tä, mutta kisan kuitenkin…
 15. speedster?

  Kuskispekulaatiot 2022

  On kyllä tekeminen sellaista, että en ihmettelisi. Välillä kulkee ihan hyvin, sitten taas ihan kuutamolla. Miten tuollaisesta motivoituisi kun on jo menestyksensä saanut.
Ylös