Jäsenen speedster? uusimmat tuotokset

 1. speedster?

  Heikki Kovalaisen tulevaisuus 2013 jälkeen - Koittiko nyt loppu?

  japanin rallin mm-piste r5-autolla on kova suoritus. Lisää tulossa?
 2. speedster?

  MM-rallikausi 2023

  ”Lohdullisempi vaihtoehto olisi, että Hyundain rally2-projektille etsitään jatkoa uuden tiimin kanssa kanssa.”. Ei Märtinillä ja Tänakilla nyt oikein onnistu mitkään yhteistyökuviot.
 3. speedster?

  NASCAR 2022

  Pian mennään ja kausi ratkeaa. Sikäläinen piste- ja pudotussysteemi on kummallinen, mutta ainakin jännitys säilyy. Joey Logano, Christopher Bell, Ross Chastain vai Chase Elliott? 22 vs 20 vs 1 vs 9.
 4. speedster?

  MM-rallikausi 2023

  https://dirtfish.com/rally/wrc/lappi-set-to-join-hyundai-in-2023/?fbclid=IwAR0tE-HuJ6_PKNen2KyG5XJ0nrRH_nJPDeq8ByKNZp512ouSisiMml340CQ Lappi Hyundaille!
 5. speedster?

  Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Voi takaraivossa tuntua myös Mersu-vuodet. Koko ajan tulevaisuudesta epävarma kakkoskuski joutuu olemaan ylivarovainen ja tuomaan auton maaliin edes jollain pisteillä ilman riskiä. Nyt on ykköskuskina vaikea muuttaa koodia päässä ja ajaa isommalla riskillä ja röyhkeydellä.
 6. speedster?

  Euronascar tulee Suomeen

  Mitä mitä? Kaikkien aikojen ensimmäinen NASCAR-kisa jäällä ajetaan Suomessa! https://www.euronascar.com/2022/10/25/2023-calendar-nascar-whelen-euro-series-set-for-historical-season/ Eikä nyt ole edes aprillipäivä.
 7. speedster?

  #1 Max Verstappen 2022: Sennan manttelinperijä

  Juuri tuon takia katson nykyisin vain highlightsit Youtubesta. Miksi enää käyttää sunnuntaipäiviä seuratakseen kisoja kun mestarin nimi on tiedossa ennen kuin yhtään kisaa on ajettu. Jännittävintä on seurata, mitä sekoiluja tulee sääntöjen soveltamisessa.
 8. speedster?

  F1-Uutisia 2022

 9. speedster?

  Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Sama tason pudotus tuntuu tapahtuvan kausi toisensa jälkeen. Kun nyt saisi pitää paikkansa sopimuksen loppuun saakka. Zhoulle häviäminen voi johtaa Ricciardon kohtaloon.
 10. speedster?

  Formula 1 - 2022 - 16 - Italian GP

  Enpä usko. Olisi kyllä viime kuukausien tarpomisen jälkeen aika temppu. Veikkaisin,että on Verstappenin voittopöivä taas. Mielenkiintoisinta lienee seurata, pääseekö de Vries peräti pisteille.
 11. speedster?

  Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Auto on tippunut muiden keskikastin autojen vauhdista, luotettavuus myös ihmeen heikko ja jotenkin innottomuus paistaa Valtteristakin.
 12. speedster?

  Kuskispekulaatiot 2023

  Toisaalta Magnusen ei ole mikään Senna
 13. speedster?

  Kuskispekulaatiot 2023

  Oli kyllä minulle tämä Alonson siirtoyllätys. Paikat alkaa täyttyä, ehkä Ricciardon kohtalo seuraava kysymys.
 14. speedster?

  F1-Uutisia 2022

  Joo, show oli hieno. Urheilu tosin jäi sivurooliin, se todellinen motorsportti. Mutta väliäkö sillä kun katsojia riittää ja jotkut tahkoaa rahaa. Vai?
 15. speedster?

  Formula 1 - 2022 - 1 - Bahrainin GP

  Leclerc, Magnusen ja Bottas päivän onnistujat.
Ylös