Jäsenen Tsiiem uusimmat tuotokset

 1. Sardinian MM-ralli 2021

  Mitäs se nyt on tehnyt?
 2. Sardinian MM-ralli 2021

  Kuten jo Portugalissa sanoin, toisille näitä tapahtuu ja toisille ei. Latvalan kohdalla se kuitattiin huonolla tuurilla sen 15 vuotta.
 3. Rallitietäjä 2021 – Rally Italia Sardegna

  1. Tänak 2. Suninen 3. Sordo 4. Ogier 5. Rovanperä 6. Katsuta EKt: Tänak RC2: Huttunen
 4. Suomen MM-rallin reittispekulaatiot 2021

  Et ole, aivan täysin samaa mieltä. Hienoa kuitenkin, että edes perjantaille ja lauantaille saatiin uutta niin vähän kompensoi.
 5. Portugalin MM-ralli 2021

  Samoilla miehillä se tuntuu aina hajoavan vain tietä pitkin ajamalla (Tänak, Neuville, Latvala) myös autosta riippumatta, Tänakillahan tuo oli jo Toyotalla enemmän sääntö kuin poikkeus. Sitten taas ovat nämä Ogierit, joilla ei hajoa käytännössä koskaan. Joku voi edelleen laittaa huonon tuurin...
 6. Portugalin MM-ralli 2021

  Se pieni ero Ogierin ja näiden muiden sankareiden välillä. Hyvät jatkot Adamolta.
 7. Ralliuutisia, vol 2

  Eiköhän vaihtoehdot voi laskea yhden käden sormilla: Ogier, Evans, Mikkelsen, Lappi. Rovanperää en laske kun varmasti jatkaa Toyotalla. Ogier ja Evans myös luultavasti hyvin epätodennäköisiä siirtymään. Jonkun noista lisäksi sitten Fourmaux ja Suninen/Greensmith.
 8. Portugalin MM-ralli 2021

  Ja moottoripäivitys. Teemulle se auto nyt.
 9. Rallitietäjä 2021 – Rally de Portugal

  1. Tänak 2. Sordo 3. Ogier 4. Evans 5. Neuville 6. Rovanperä EKt: Tänak RC2: Lappi
 10. Ralliuutisia, vol 2

  Ei hyvä juttu sen takia että auttaa Hyundaita. Itse M-Sportin rallipuoleen vaikutus käytännössä nolla, kun ei ole enää osallistunut edellistenkään ralliautojen suunnitteluun. Chris Williams hoitaa sitä puolta, teki jo 2017 auton.
 11. Ralliuutisia, vol 2

  Tämä. Kysehän ei siis oikeasti missään tapauksessa ole pelkästään rahasta, vaan enemmänkin siitä milloin ja mihin sitä kannattaa käyttää.
 12. Rally1-hybridiautot (2022 alkaen)

  Mutta eikös näillä Wuorelan tietotoimiston mukaan pitänyt ajaa vasta joskus juhannuksen tienoilla? Jos silloinkaan?
 13. Kroatian MM-ralli 2021

  En nyt jaksa tarkistaa, mutta veikkaisin että tuo koskee sääntöä, jonka mukaan tallin henkilökunnan jäsenet eivät saa olla siirtymillä kilometrin säteellä ralliautosta. Tuon kanssa saanut itsekin olla tarkkana.
 14. Kroatian MM-ralli 2021

  Ajetaan kolme päivää rallia ja lopulta Ogier voittaa.
 15. Kroatian MM-ralli 2021

  Joo ihan käsittämätön suoritus lähteä hirveällä nopeudella oikealta puolelta ohi. Varmaan halusi kuvata tiktokkia kun mennään ralliauton ohi. Idiootti. Näiden pöllöjen suoritukset vaikuttavat vielä mestaruustaisteluun.
Ylös