Liittynyt
19.8.2012
Viestit
701
Lawsonilta ok tulokset. Jos mielii vielä ykkösiin päästä tulisi tässä sarjassa näyttää hauista muille. Lawson tuntuu kuitenkin olevan Helmutin asteikossa korkealla, joten en yllättyisi vaikka hän nousisi ensi kaudeksi Alpha Taurille, jos tulokset Japanissa ovat hyviä. Red Bullin junnuakatemiassa on kyllä todella paljon kuskeja tällä hetkellä, joten edukseen pitää erottautua.

nese

Liittynyt
3.9.2011
Viestit
1019
Tuukka Taposen urakka Italian Formula 4:ssa alkaa tänä viikonloppuna.

Kisat lauantaina 12.50 ja 19.15 ja sunnuntaina 10.55 ja 18.55.

Youtube striimit

Lisäksi näyttäis olevan Viaplayssä lähetys.

Helsinki
Päivän 1. F4-lähdössä nähtiin hurja kolari, jossa HALO osoitti tarpeellisuutensa.

Taponen fb-sivuilla.

Italian F4-sarjan ensimmäisen osakilpailun viimeinen lähtö on edessä täällä Imolassa. On ollut vaikea viikonloppu. Vauhtia on, mutta pieleen menneen aika-ajon takia viikonlopusta tuli pannukakku.
Pidempi analyysi viikonlopusta huomenna. Lähtöpaikka on 17 tähän viimeiseen starttiin. Koitetaan nauttia seuraavat 25 minuuttia ajamisesta ja noukkia muutama sarjapiste kotiin.

18373
Sir Keith Mills, Macin Budkowski ja Mike Gascoyne ovat avainhenkilöitä jotka yrittävät elvyttää A1GP formulamaajoukkuesarja formaattia, siitä ei tietoa vielä että tulisiko se kulkemaan vanhalla nimellä. Kuulemma suunnitteilla 12 osakilpailua joulukuu-heinäkuu välille. https://www.motorsport.com/general/news/former-alpine-f1-boss-budkowski-behind-a1-gp-revival-bid/10471524/ https://news.sky.com/story/heavyweight-execs-seek-100m-to-put-world-cup-of-motorsport-on-starting-grid-12885040

Helsinki
Liam Lawsonille kauden toinen voitto Super Formuloissa ja hän siirtyi samalla sarjakärkeen.

Helsinki
Toshiki Oyu ajoi paalupaikalle Super formula-sarjan Sugon aika-ajoissa. Red Bull-junnu Liam Lawson lähtee kuudennesta lähtöruudusta.

9186
F1 Academyn kisassa kohtuullisen tiukka taistelu maalilinjalla. Garcia voitti Bühlerin yhdeksällä tuhannesosalla, kolmannen ja neljännen (Edgar/Pulling) väliin jäi 16 tuhannesosaa.

Helsinki
Tadasuke Makino ajoi paalupaikalle Fujin Super Formula-luokan aika-ajoissa.

Helsinki
Liam Lawsonille kauden kolmas voitto Fujin Super formula-kisassa.

15.235​

Pisteissä Lawson on pisteen jäljessä tallitoveri Ritomo Miyataa.

Pisteeet. (Fujin pisteitä ei ole päivitetty)

Helsinki
Tomoki Nojiri ajoi paalupaikalta voittoon Super Formula-sarjan Motegin kilpailussa. Red Bull-junnu Liam Lawson aiheutti pyörähdyksellään kolmen auton hurjan kolarin avauskierroksella, jonka myötä kilpailu keskeytettiin. Lawsonin auto saatiin kuntoon ja uusi-seelantilainen pääsi jatkamaan kilpailua, mutta sijoittui pisteiden ulkopuolelle.

Pisteet 7/9 kilpailua
  1. Miyata 94
  2. Lawson 86
  3. Nojiri 84
Kauden kaksi viimeistä lähtöä ajetaan Suzukassa lokakuun lopussa.

Helsinki
Suzukan Super Formula-kilpailu koki aikaisen päätöksen, sillä kilpailun neljännellä kierroksella Hiroki Otsu ja Yukio Sasahara kolaroivat ohitustilanteessa ja seurauksena oli raju ulosajo 130R-mutkassa. Otsu selvityi vammoitta, mutta Sasahara vietiin sairaalaan tutkimuksiin. Kilpailu keskeytettiin, eikä jatkettu joten tulokset otettiin 3. kierrokselta.l Puolikkaat pisteet jaettiin.

1. Tomoki Nojiri
2. Ritomo Miyata
3. Kakunoshin Ohta

Kauden finaali ajetaan huomenna ja Nojiri johtaa Liam Lawson 2.5 pisteen erolla.