1995-2000 SM- rallit

Liittynyt
19.2.2016
Viestit
6
Tänne toivoisin tarinoita ja kokemuksia ko. ralleista. Myös keskustelua ja spekulointia.
 

carl

Well-known member
Liittynyt
28.1.2009
Viestit
1387
Tänne toivoisin tarinoita ja kokemuksia ko. ralleista. Myös keskustelua ja spekulointia.
Vuosina 95-98 taisi SM-rallit olla aina kahden kauppa. Basti ja Bosse vuorottelivat kärkipaikoilla ja järjestivät mielenkiintoisia kaksintaisteluja, muilla ei ollut mitään jakoa. Mielestäni yksi parhaita aikakausia SM-sarjan historiassa on vastaavasti vuodet 99-01. Silloin oli paljon WRC-kalustoa viivalla, lähinnä Corollaa. Hagström, Tuohino, Ahvenlammi, Kangas. Lisäksi Basti Peugeotilla ja monia muitakin nimiä. Pikku a-ryhmä oli myös hienoa katseltavaa kun VW Golf-kolmikko Pirttinen, Saarenpää ja Kivenne järjestivät kunnon otteluita luokkavoitosta korkealta kiertävillä etuvetoisillaan. Pulkkisen porukka teki myös hienoja rallikoosteita joka kisasta Mtv3:lle. Tasokas sarja kyllä noihin aikoihin.
 

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11181
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
On muuten olleet vuosia jolloin SM-rallit pääsääntöisesti jääneet väliin. Perinteisten työesteiden lisäksi tuolloin haitanneet asuntovelka ja epäluotettava vanha Polo, jolla ei pitkille reissuille uskaltanut lähteä.

1998 Defa-rallissa oltiin Mäntsälän Lukoilla. Ei erityistä muisteltavaa.

1999 Waltikkarallissa Torvoilassa serkulla ja lapsillaan oli kioski soramontun välitiellä, mutta maltoimme kävellä pätkälle asti. Poikkeuksellisesti otin jopa muutaman valokuvan liikkuvista ralliautoista, yleensä kamera ei ole kuulunut rallivarustukseeni. Ja kännykamerankin olen kaivanut esille vain 'raatokuvien' ottamiseen, tai yleisen atmosfäärin tallentamiseen.
 
Ylös