2021 NTT Indycar Series

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
8363
Sijainti
Helsinki
Kauden viimeisten kilpailujen lähetysajat Viaplaylla.

Laguna Seca
Lauantai 18.9
Harjoitukset: 20.45
Sunnuntai 19.9
Aika-ajot: 00.05
Kilpailu; 22.00

Long Beach:
Lauantai 25.9
Harjoitukset: klo 19.00
Aika-ajot: 22.00
Sunnuntai 26.9
Kilpailu: 22.00
 
Viimeksi muokattu:

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1460
Pikselimäisestä kuvasta ei saanut selkoa, mitä tuossa tapahtui?
Päivitin Linkin niin saattaa nyt olla hiukan paremmalla laadulla (alkuperäisen linkin iski alas NBC copyrightin takia) näyttää siltä että video oli otettu television kautta puhelimen kameralla, twitterin puolella klippiä ei olla pistetty ulos kummankaan IndyCar On NBC:n tai IndyCar series tilin toimesta.
https://streamable.com/zf5gm2Grosjean kuulemma mainitsi että jarrut eivät toimineet kun ajoi radan ympäri Ed Jonesin kanssa turva-autolla joten he menivät pit entryn pitkäksi osuen rengasvalliin. Grosjean vielä omissa Instagram storeissa kuvasi kyseisen auton sisällä ennen kuin he lähtivät ajamaan autoa.
 
Viimeksi muokattu:

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1460
https://racer.com/2021/09/18/herta-rockets-to-laguna-seca-pole/Herta lähtee paalulta, jos Herta nappaa voiton Laguna Secassa hän liittyy listalle nimien kuin Patrick Carpentier, Bryan Herta, Paul Tracy, Michael Andretti ja Bobby Rahalin kanssa kuskina joka on pystynyt voittamaan kisan vähintään kaksi kertaa peräkkäin. (Bobby Rahal lopulta voitti kisan neljä kertaa peräkkäin)

Mestaruuskamppailussa olevista kuskeista tämänhetkinen johtaja Alex Palou lähtee neljäntenä, Sarjan kakkonen Pato O'Ward Kuudentena, Sarjan kolmonen Josef Newgarden starttaa vasta sijalta 17:sta kun Scott Dixon sijalta kahdeksan. Marcus Ericcson lähtee yrittämään kauden päättämistä vähintään yhdellä voitolla kahdesta viimeisestä kisasta sijalta seitsemän, Ericcson sanoi haastattelussa ettei elättele realistisia odotuksia enään mestaruuskamppailusta tällä kaudella.

Sunnuntai Aamuna Amerikan Länsirannikon aikaan tullaan vihdoin julkaisemaan 2022 IndyCar kauden kalenteri vaikka se on jo aikalailla julkaistu mitä tulee rataprofiileihin IndyCarin twitter tilillä, Säälittävä NASCARin Monopoli mitä tulee Ovaaliratojen omistamiseen pilasi paluun Homesteadin ovaalille kun NASCAR laittoi lopun puheille kisasta Homesteadin radalla. Saa nähdä miten tämä tulee kehittymään vuosien aikana, Suunnitteleeko kenties Penske tai Pensken seuraaja pelaavansa kovaa kovaa vastaan heittämällä NASCARin pihalle Indianapolisista? (nyt on mutuilua mutta mielenkiintoista nähdä miten tilanne kehittyy)
 
Viimeksi muokattu:

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1460
Varttia vaille kahdeksan 2022 Kauden kalenteri on ulkona.
 

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
8363
Sijainti
Helsinki

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1460
Texasin kisa maaliskuulle, mikä osuu päällekkäin Sebringin 12h kisan kanssa. Muutamalla Indy-tiimillä on myös tallinsa IMSA:n kisoissa. Iowan tuplakisa ja kaksi kilpailua (taas) Indyn Road Coursella. Muuten perinteinen coast-to-coast kalenteri. Perinteinen päätös Laguna Secassa ennen nfl-kauden alkua. 🏈

https://view.ceros.com/indycar/2022-indycar-schedule/p/1
kauden alkuun melkein kuukauden tauko ekan ja tokan kisan välille tappaa hyvin momentumin. en tiedä miksi kalenteriin laitettiin päälleikkyys Sebringin kanssa. Detroitin Doubleheaderi muuttui yhdeksi kisaksi.

Pakko sanoa että kuitenkin todella onnistunut kalenteri koska 14 kisaa kauden 17:sta kisasta on isolla NBC:llä, varmaan se yksi syy miksi niin pitkiä taukoja kalenterissa. Mennään aikalailla siihen suuntaan mitä Penske itse sanoi Zak Brownin haastattelussa ennen Indy 500 tänä vuonna, Kun Texas todennäköisesti tipahtanee ulos kaudelle 2023 kalenteri on 16 kisaa minkä Penske sanoi optimaaliksi määräksi kisoja kauden aikana Brownin haastattelussa.
 
Viimeksi muokattu:

BudLightJaguar

Well-known member
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
4383
Sijainti
Salo
Ihan hyvältä kalenteri kokonaisuutena näyttää ja varsin tiivis ohjelma, kun Iowan doubleheaderin myötä heinäkuussa peräti viisi kisaa. Suurimmat miinukset tuo kaksi kisaa Indy road coursella ja pitkät välit alkukauden kisojen välillä. Tavallaan hyvä, että St. Petersburgia on aikaistettu, mutta sitten väli seuraaviin kisoihin on turhan pitkä, Barberkaan ei liene aikaisemmin ollut toukokuussa?
 

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1460
Rossin surkuhupaisa ja huono kausi saa jatkoa kun hän yritti ohittaa Colton Hertan kierroksella kaksi mutta Rossin oikea etupyörä osui Hertan vasempaan takapyörään, Rossi spinnasi ja hänen kisa näyttää olevan siinä mitä tulee kärkikamppailuun
 

Bleu

Olivier Bocques Fan Club
Liittynyt
14.4.2000
Viestit
9171
Colton Herta jatkoi suvun vahvoja Laguna Seca -perinteitä ja ajoi voittoon. Alex Palou oli kakkonen ja vankisti mestaruusmahdollisuuksiaan. O'Ward oli viides ja piti toiveensa vielä elossa, Newgarden vaatii täydellistä kisaa ja Paloun katastrofia. Dixonin ja Ericssonin mestaruustaistelu päättyi tähän.

Grosjean teki muutaman hienon ohituksen ja teki lopussa kovaa nousua kohti kärkeä sijoittuen kolmanneksi.
 
Viimeksi muokattu:

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1460
Alex Paloulla 35 pisteen johto Pato O'Wardiin kauden viimeiseen kisaan. Maksimi pistepotti Long Beachistä on 54 joten jos Pato O'Ward nappaa täydet 54 pistettä kisaviikonlopusta Alex Paloulle riittää yhdestoista-sija ilman mitään boonuspisteitä laittaakseen mestaruuden tie breakeriin joka tulee menemään toiseen tie breakeriin jos O'Ward voittaa Long Beachissä tasoittaen voitot Paloun kanssa 3-3. Paloulla on toinen Tie Breakeri taskussa kahdella kakkos-sijalla Pato O'Wardin yhteen. Yksi asia on varma, Paloulla todella iso etulyöntiasema koska häneltä löytyy 3 Tallikaveria joiden varmaan ainoa tavoite vikassa kisassa on auttaa Palou mestaruuteen verrattuna O'Wardin ainoastaan yhteen tallikaveriin joka voi auttaa häntä mitä tulee tiimin sisällä tehtäviin päätöksiin.
muut pisteskenaariot jotka löysin mitä tulee mestaruuden päättymiseen tie breaker tilanteessa: Hienoa nähdä että mestaruudella on todella mahdollisuus päättyä tie breakkeriin Ilman Mikkihiiri tuplapiste systeemiä.
- Jos Pato voittaa kisan ainoastaan johtaen eniten kierroksia Paloulle riittää Kolmastoista sija Tie Breakkeriin.

- Jos Pato voittaa kisan ainoastaan johtaen vähintään yhden kierroksen Paloulle riittäisi kisasta Neljästoista sija tie breakkeriiin.

- Jos Pato on Toinen ja saa ainoastaan Boonuspisteen eniten johdetuista kierroksista (joka laittaisi hänen pistepotin 42 pisteeseen) Paloulle riittäisi kahdeskymmeneskolmas sija kisasta mestaruuteen.

- Pato toisena maaliin mutta kaikilla neljällä Boonuspisteellä ansaiten 44 pistettä kisasta, Paloulle riittäisi kahdeskymmenesensimmäinen sija kisasta tie breikkeriin.

Rookie Of The Year titteli on yllättäen auki viimeisessä kisassa vaikka Grosjean ei ole edes ajanut koko kautta.

Takuma Sato pilasi Dixonin mahdollisuudet mestaruuteen kolaroimalla hänen kanssaan korkkiruuvissa, Marcus Ericcson oli normaali tasainen itsensä, Harmi että Texasin Doubleheaderi meni todella pahasti mönkään hänen osaltaan, ilman töppäilyä niissä kahdessa kisassa ehkä voitaisiin jopa Puhua vielä mestaruuskamppailusta hänen osaltaan vikassa kisassa.

Mutta ehkä positiviisin kuski omasta mielestä tuli mestaruuskamppailijoiden ulkopuolelta kun Graham Rahal sijoittui neljänneksi Laguna Secan kisassa jatkaen vahvaa tasaisuuttaan jota hän on väläytellyt viimeiset kaksi kautta valitettavasti ilman voittoja, Saisi herra jo vihdoinkin voittaa Neljän vuoden voitottoman putken jälkeen
 
Viimeksi muokattu:

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
8363
Sijainti
Helsinki
Kyle Kirkwood dominoi viikonlopun Indy Lights-lähtöjä ja on yhden voiton päässä yhden kauden voittoennätyksestä. Kirkwood on voittanut yhdeksän kilpailua. Edesmennyt Greg Moore voitti kaudella 1995 10 kilpailua.
 
Ylös