2024 NTT Indycar Series

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
8488
Sijainti
Helsinki
Dixonin legendaarinen bensansäästötaktiikka toimii jälleen. saa nähdä katkeeko Hertan melkein kaksi vuotta kestänyt voittamaton putki vihdoinkin Barberissa ja millä tasolla Malukas palaa takaisin kilpailemaan loukkaantumisensa jälkeen.
Selostajat tuppaa kyllä enemmän puhumaan pysähdysten aikana rengasvalinnoista, kuin bensansäästelystä, vaikka toki siitä on mainittava. Onhan kyseessä ainoaa avopyöräsarja, jossa varikkopysähdysten aikana suoritetaan renkaidenvaihto.

Blogini jälkimmäinen osuus käsittelee Long Beachin gp:tä.
https://urheilunortti2.blogspot.com/2024/04/max-valloitti-kiinan-ja-stroll-tunaroi.html
 

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1484
https://racer.com/2024/04/24/team-penske-hit-with-penalties-over-push-to-pass-use-oward-declared-st-petersburg-winner/
Team Pensken Newgarden ja Mclaughlin diskattu St Peten kisasta kuusi viikkoa itse kisan jälkeen, Power sai 10 pisteen rangaistuksen. Sääntörikkeenä Push To Pass sääntöjen rikkominen, Pensken autot pystyivät ohittamaan softan joka rajoittaa PTP:n käyttöä, Käyttäen Push To Passiä startissa ja uusintalähdöissä. Kaikille kolmelle autolle napsahti 25 tuhannen taalan sakko ja joutuvat antamaan takaisin palkintorahat jotka tienasivat kisasta. St Peten räikeää rikettä ei huomattu kuin vasta kuusi viikkoa myöhemmin Long Beachin Sunnuntain harjoitus-sessiossa.

St Peten kisan voittaja on nyt Pato O'Ward. Diskaus tiputtaa Scott Mclaughlinin viimeiselle sijalle sarjapisteissä, Newgarden tippuu sijalle 11 42 pistettä sarjaa johtavasta Dixonista.
 

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1484
Viimeksi muokattu:

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1484
https://racer.com/2024/04/26/herta-not-sold-on-newgardens-p2p-explanation/
Newgardenin puoli tuntia pitkä lehdistötilaisuus selittelyineen sääntörikkeeseen liittyen ei purrut Colton Hertaan sekä moneen muuhun sarjan kuskiin.

Newgardenin mukaan hän väärinymmärsi P2P säännön ja luuli että P2P olisi ollut käytössä koko kauden uusintalähdöissä, Vaikka totuus on että kyseinen sääntö koski vain Thermalilla ajettua kisaa.

David Landin mietteet asiasta:
 
Ylös