Aggressiivisen ajotyylin trendin aallonharjalla 2021-

Joel Hallikainen

Muusikko
Liittynyt
17.1.2017
Viestit
3868

Verstappen kun on aloittanut aggressiivisen ajamisen aikakauden, jolle tuomaristokin on antanut vihreää valoa, toivottavasti tällä linjalla jatketaa. Tämän kauden jälkeen ei voi kuin nauraa takavuosien nillitystä kun on ajettu vähän aggressiivisesti. Katsoin parhaimpia cooldown room otoksia niin esim. Vettel-Kvyat, Alonso-Massa ja Hamilton-Rosberg oli draamaa.

Vettel parkuu ihan kuin hän olisi varannut paikan kurvista josta Kvyat tuli ohi "torpedomaisesti"

Massa solvaa Alonsoa kun heidän renkaat koskettivat toisiaan Alonson ohittaessa, ikään kuin Massaa ei saisi ohittaa vaikka ei jättänyt tilaa.

Sitten Hamiltonin ja Rosbergin tilanne, Hamilton puskee Rosbergin pihalle Austinissa ekasda kurvissa. Hamilton saanut tällä kaudella maistaa omaa lääkettää useasti Verstappenin toimesta.
 

Dieselmoottori

Well-known member
Liittynyt
25.4.2021
Viestit
3788
Formula 1:ssä ja moottoriurheilussa yleensäkin kuuluu mielestäni ajaa kovaa ja agressiivisestikin, mutta vastustajan tilaa kunnioittaen. Kilpailijalle tulee jättää myös riittävä tila. Tämä usein unohtui Max Verstappenilla ja Lewis Hamiltonilla päättyneellä kaudella. Ehkäpä Max kuitenkin enemmän syyllinen.

Kimi Räikkönen on hyvä esimerkki kovasta kilpailijasta, joka oli periksiantamaton, mutta samalla myös kunnioitti kanssakilpailijaa. Tässä joitain Kimin tyylinäytteitä.

 

speedster?

Well-known member
Liittynyt
11.12.2007
Viestit
474
Ei ole tuo kuolemanvaara nykyisin niin lähellä. Se vaikuttaa ajamiseen
 
Ylös