Banaanista saa huomattavasti syötävämpää, jos sen ensin kuorii (kummasta päästä vaan), ja pakastaa. Voi purra paloja jotka tuntuvat purennassa. Maistuukin vähemmän imelälle ja on ihan yhtä terveellistä ja halpaa. Ihan -30 ei kannatta, mutta sellainen pakastinlokeron jäätävyys on passeli. Olisiko noin viisi, seitsämän astetta pakkasella. Seuraavat helteet kun tulevat, niin kannattaa kokeilla.
Tiedä niistä kauppojen banaanilastuista. Rasvaisilta tuntuvat. Aikoinaan oli Kellorgs Exstra murosekoitusta jossa niitä oli myös. Tykkäsin. Energiaa tuli kasvavalle aktiiville nopeasti. Varmaan sama menee noihin lastuihinkin, eli saadaan ihan mieletön kilohinta ja spessutuote. Samaten kuin kuivatulle ja sokeroidulle ananaslihalle.