Banaanin kuorimispolli

Kummasta päästä kuorit?


  • Äänestäjiä yhteensä
    46
  • Äänestys suljettu. .

Mickey

Well-known member
Liittynyt
22.3.2000
Viestit
8105
Terttupäähän voi sisäreunaan (siitä,mistä hedelmäosa alkaa) tehdä pienen viillon, lähtee siitä nätisti.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Banaanista saa huomattavasti syötävämpää, jos sen ensin kuorii (kummasta päästä vaan), ja pakastaa. Voi purra paloja jotka tuntuvat purennassa. Maistuukin vähemmän imelälle ja on ihan yhtä terveellistä ja halpaa. Ihan -30 ei kannatta, mutta sellainen pakastinlokeron jäätävyys on passeli. Olisiko noin viisi, seitsämän astetta pakkasella. Seuraavat helteet kun tulevat, niin kannattaa kokeilla.
 

Mickey

Well-known member
Liittynyt
22.3.2000
Viestit
8105
Entäs nuo kauppojen kuivatut banaanisuikaleet sellasessa (läpinäkyvässä) pussissa? Lienee lisätty kaikenlaista, mutta onko syötävä??
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Tiedä niistä kauppojen banaanilastuista. Rasvaisilta tuntuvat. Aikoinaan oli Kellorgs Exstra murosekoitusta jossa niitä oli myös. Tykkäsin. Energiaa tuli kasvavalle aktiiville nopeasti. Varmaan sama menee noihin lastuihinkin, eli saadaan ihan mieletön kilohinta ja spessutuote. Samaten kuin kuivatulle ja sokeroidulle ananaslihalle.
 
Ylös