Belgian MM-Ralli 2021 (Ypres)

Demon Hiili

Well-known member
Liittynyt
26.8.2009
Viestit
154
Mutta tässä välissä on vielä ehtinyt uudistaakin Hyundai-sopimuksen. Kyllä Toyotalle varmaan olisi takaisin pääsyt...
Ehkä sekin mahdollista olisi ollut, jotenkin vaan Tänakista tulee sellaiset Alonso fiilikset. Fordilta lähdön jälkeen, kun menestystä alkoi kunnolla tulla, niin vaikea luonne tullut esiin, sillat palaa perässä. Tarpeeksi kun vielä kiukuttelee, niin paluu Fordille edessä :D Toki epätodennäköistä ja mutuilua, käytös vaan julkisuuteen näyttänyt tältä.
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5265
Sijainti
Suonionkatu 1 C
On tämä hieno ralli, mutta pidän näitä nopeita assukisoja turhan vaarallisina. Fourmaux'n ja Katsutan ulosajot ovat sen osoittaneet, ja sama juttu Tänakilla Montessa 2020.
Rajuja ulosajoja. Vauhdit nousee noinkin kapeilla teillä nykyautoilla melkoisiksi ja sitten kun tapahtuu, näyttää lähtevän auto käsistä tosi brutaalisti. Samaa mieltä Antin kanssa, kovin on vaarallisen näköistä touhua.
☝

Allekirjoitan täysin. Siis hieno kisa, todella hienoja teitä noin muuten, mutta liian suureksi kasvavat minusta riskit, kun tuolla mennään nykyautoilla miljoonaa. Nyt kun on päässyt kahden päivän aikana poikkeuksellisen paljon seuraamaan All Liveä, niin mieleen on hiipinyt muutan kerran jopa pelko siitä, että toivottavasti ei satu juuri tällä pätkällä mitään pahempaa. Eikä se nyt välttämättä ole sitä, mitä rallin seuraamiselta haen. Kuten yllä mainittiin, rajuja ulosajoja on nähty ja onneksi niissä on ollut tuuri mukana - mutta jos näin jatketaan (siis näillä nopeuksilla tällaisilla teillä, eikä ole pelkästään Belgian kisan ongelma tietenkään, kuten AnttiL kirjoitti) niin sekin päivä vääjäämättä koittaa, jolloin se tuuri ei ole mukana. Rallifanina toivon, että ns. korjaavat toimenpiteet tehdään sitä ennen.

Jos tämä unohdetaan hetkeksi, niin 10 pistettä ja papukaijamerkki Neuvillelle, Breenille ja Kallelle. Ja vaikken olisi vähän aikaa sitten voinut kuvitellakaan tällaista sanovani, niin sympatiapisteet myös Tänakille.
 

cesar

Well-known member
Liittynyt
21.10.2009
Viestit
1025
Rajuja ulosajoja. Vauhdit nousee noinkin kapeilla teillä nykyautoilla melkoisiksi ja sitten kun tapahtuu, näyttää lähtevän auto käsistä tosi brutaalisti. Samaa mieltä Antin kanssa, kovin on vaarallisen näköistä touhua. Edes mun suosikkikatsomossa l. talon katolla ei näköjään voisi olla rauhassa!

Kisa sinällään on ollut mun mielestä tosi intensiivinen ja sekunneistahan siellä ajetaan. Toyota-heppujen keskinäinen on aika käsittämättömän tasaista vääntöä.
Niin, kyllähän tuo touhu on rata-ajoa, rata-autoilla, normaaleilla teillä. Auto lähtee, kun nappi paidasta pidon kadotessa. Kaukana on ajat, kun a-ryhmäläisillä ja alkuaikojen wrc-autoilla ehti vielä tekemään erilaisia kevätjuhlaliikkeitä, jos tuli tilannetta..
 

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
14667
Sijainti
Tampereen lenkki
WRC2-fiasko jo Hyundain ahdinko vain pahenee, Solberg joutui keskeyttämään tekniseen vikaan. Toki Huttuselle on nyt tulossa täydet pisteet. Voitto tulee vaikka peruuttamalla, sillä Gryazin on 43 minuuttia perässä. Muut autot on jo keskeyttäneet.
 

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
14667
Sijainti
Tampereen lenkki
Ogierilla taas rengasrikko, menetti muutaman sekunnin. Kallelta hyvä pätkä.

Breenillä myös pieni ulkoilu kuulemma
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3203
Sijainti
JKL
Louben incarissa tuo alku näytti ihan ok mut loppu kyllä tylsä ainakin katsoa...
 

JuuZa

Kulttuurispesialisti
Liittynyt
22.4.2006
Viestit
2075
Hänmentävästi Ogier on kaksi rengasrikkoa kärsineenä edelleen alle minuutin kärjestä. Ainakin mahikset kolmossijaan taisi mennä, mikä on uskomatonta itsesssään, sillä yleensä mies ei häviä näissä rengasrikoissa käytännössä mitään.
 

TrulliJuna

Well-known member
Liittynyt
24.11.2013
Viestit
163
Tällaisten pätkien televisiointi pitäisi kieltää, aivan karmeaa. Ei näytä yhtään miltään.
Ei nämä ole rallia, mutta ovat sitä kuitenkin. Ehkä laji nyt vaan tarvitsee näitä, mutta ihan korkeintaan muutaman EK:n per kisa. Kolme päivää jos olisi, niin alkaisi jo oksettamaan.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26846
Sohlbergin livessä näkyi kun pääsuoran katsomon takana oli portti unohtunut auki ja yleisö käveli pätkällä kun Mouton saapui etuautolla. Mouton ajoi sitten pätkän uudelleen läpi.
 
Ylös