Sammypiru
Isä
1. Mikä kaksikirjaiminen lyhenne on mm. elintarvikkeen energiasisällön yksikkö?
2. Missä lämpötilassa neutraaleissa olosuhteissa kananmunankeltuaisen koaguloituminen alkaa?
3. Mitä saadaan, kun yhdistetään glukoosi ja galaktoosi?
4. Mitä on lisäaine E440?
5. Mitkä ovat neljä rasvaliukoista vitamiinia?
(0,5 pistettä jokaisesta oikeasta, väärästä -0,5 pistettä)
Säännöt kuten Moellakin.
2. Missä lämpötilassa neutraaleissa olosuhteissa kananmunankeltuaisen koaguloituminen alkaa?
3. Mitä saadaan, kun yhdistetään glukoosi ja galaktoosi?
4. Mitä on lisäaine E440?
5. Mitkä ovat neljä rasvaliukoista vitamiinia?
(0,5 pistettä jokaisesta oikeasta, väärästä -0,5 pistettä)
Säännöt kuten Moellakin.