Mehe Rienarsuo

Profiliviestit Viime toiminnot Viestit Tietoja

 • Nyt on jälleen huopanauloja saatavilla. Huopiksia ostamaan veljet ja siskot! Vaihdossa suutarin tyttären pihalla kasvanut kaunis pihla ja puu.
  Onks huopanauloja vielä myytävänä? Tarttis nimittäin vaihtaa talvirenkaat.
  Uuno soitti. Käski mennä heti kotia. On kuulemma ollut puuro valmiina alun kolomatta tuntia. Että paa äkkiä housut jalkaan ja mäne!
  Ostetaan: Suzuki PV:n kampikammion kattovalo. Vaihdossa voisin tarjota Volvo 340:n pakoputken paukkulaakereita, ovat vähän käytettyjä.
  Vaihdetaan NES:n RGB-kaapeli ihan tavalliseen NSE:hen (miel. naisen kanssa). Välissä annetaan kilo välilihaa ja harava-antenni ilman haravaa ja antennia. Voi tarjota myös pienkodinkoneita kuten tiskaustaitoinen kääpiö.
  Myydään: kantapään kohdalta rei'itettyjä sukkia. Toimivat muuten varsin mallikkaasti. Vaihdossa saattaisin hyväksyä moottorisahan ketjun, ei saa kuitenkaan olla ajettu kiveen.
  Myydään: heittomotillinen kastuneita riisimuroja. Ei riksu, ei raksu, eikä varsinkaan poksu. Vaihdossa saatetaan ottaa vesiliukoiset öljyvärit ja tynnyri tinneriä. Ohenteella saa paksukaisista ohukaisia. Huopanaulan kantaan!
  Ostetaan: Kottikärryt kera hyväin renkaiden. Vaihdossa voin tarjota romurautaa ja tietokoneenraatoja.
  Ostetaan: Belarus 425:n starttimoottori. Myös vaihto Roger Mooren tähdittämään kulttiklassikkoon "Pelkkää dynamiittia"-VHS muotoiseen elokuvaan käy.
  Vaihdetaan: päikseen kiekka kesäkumeja. Tähän suuntaan sutimattomat Misukat ja sulle suditut Radiomafian. Pistetään nipun päälle muutama huopanaula, että saat voittajaolon ja katon kiinni.
  Myydään: naapurin tulpattoman mopon tulpat. Vaihdossa voi ehdottaa pimeänäkölaitetta ja motillista porkkanoita. Väliä en maksa, mutta kaupan päälle tulee iso leka Eri Keeperiä.
  Vaihdetaan: Maatunut Täällä Pohjantähden alla-trilogia ja Jallu 1/1987 yhteen liimautuneiden sivujen kera yhteen rautasahaan.
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...
Ylös