Mehe Rienarsuo

Profiliviestit Viime toiminnot Viestit Tietoja

 • Myydään: vanhoja Kotiliesiä, puhkisuditut patakintaat ja pullo Aqua Velvaa. Vaihdossa huopanauloja ja mahdollisesti lämminveriravuri.
  Ostetaan: kusiluistin Reinot ja niihin tukevat pohjat. Mieluiten jallusta. Vaihdossa lähtee heti käypä WC-jaggeri. Varren ja kumitutin vaihtamalla kuin uusi. Huopanauloja kandee kaupasta.
  Myydään kaverin puolesta: vanhoja Napakymppejä VHS:llä. Ihania hetkiä Karin ja Kaitsun seurassa. Myös Markus Similän aikaisia pätkiä mukana. Käy vaikka masturboinnin tueksi.
  Vaihdossa voi tarjota Viljamaan aikaista Ruutuysiä. Mieluiten ns. unelmajaksoja, joissa Pulkkinen on käynyt kaikkien soittajien kotikylissä.
  Ostetaan: vapaan mehiläisen luomuhunajaa luomukedon luomukukista luomutuohituokkosessa. Vaihdossa annetaan vanhat amalgaamipaikat hyvään kotiin.
  Myydään: sileäkarvainen posliinikoira. Kirjahyllyyn koristeeksi tai suolasirottimeksi pöydälle, kun poraa ensin päähän reikiä. Ei omaan. Vaihtoon voi tarjota huopanauloja tai jatsinpaskaa.
  Ostetaan: lievä mopo. Vaihdossa annetaan ilmaiseksi rahaa vastaan laatuaikaa lapsille ja mummoille suklaata.
  Kaverilla olis myytävänä Hiaceen alumiinivanteet. Ottaa kuulemma sekin vaihdossa huopanauloja.
  Ostetaan. 20 kpl Kuusamon pilkkejä. Vaihdossa silakkalitka ja pitkasiima jossa lokki ja nokikana valmiina kiinni.
  Ostan mielummin sen pöytäkiekon ilman äijiä. Vestän niihin itse puukolla uudet äijät. Ei tarvi ruuvata diftongeilla leftiä ja raittia.
  Myyn sulle 70-lukulaisesta pöytäkiekosta niitä peltiäijiä. Voi lapaan säätää käyryyttä tongeilla. Vitosen kappale. Kahdellakympillä kolme. Kaikilla Ragulinin naama.
  Ostetaan. Peltosen sukset. Kynttilällä voideltavat. Vaihdossa Jofan kypärä tai muuta jääkiekko-sälää.
  HÄHHÄÄ! Arvasin. Jätkä hämmentää koiraväkeä isolla hutulla. Ne painaa kieli pitkällä täkyyn kiinni ja kohta jo läähättää, että heitä vielä keppiä. Nuijat.
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...
Ylös