Etelä-Karjalan parhaat urheilijat 2013?

jupla

Well-known member
Liittynyt
30.6.2005
Viestit
12416
Sijainti
Kurjala
Tyhjäntoimittajana minulla on jälleen tilaisuus äänestää Etelä-Karjalan vuoden urheilijaa 2013. Ongelmana on saada 10 nimen lista kuntoon ja mieluusti moottoriurheilijoita mukana listalla. Täällä forumilla ei taida kovin montaa aktiivia maakunnasta (WebSlave ja JPP ainakin), mutta jos tulee mieleen joku tärkeä niin älähtäkää. Pitää siis olla edustajana eteläkarjalaisessa urheiluseurassa, maakunnasta lähteneitä (kuten esim. Jesse Joronen) ei voi äänestää.

SaiPasta tulee tietenkin ehdokkaita, Jussi Markkanen ja Ville Koho ainakin. Catzistä joku? Maastohiihdossa Sarasoja-Lilja (MM-hopeaa) ja Lari Lehtonen, skicrossissa Jouni Pellinen. Yleisurheilussa Elina Torro ja Aku Partanen. Sitten tietenkin ratamoottoripyöräilijä Niki Tuuli. Nyrkkeilystä, uinnista ja taitoluistelusta tuli myös menestystä. Ketä muita pitäisi mielestäsi saada listalle?

Myös vuoden valmentajaa ja joukkuetta äänestetään samalla.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
23935
Sijainti
lappeen Ranta
Aika vähän tiedän maakunnan urheilijoi(s)ta. Olikos Imatralla tää joku Pellinen, joka sitä semmosta neljän hepun yhtaikaa suorittamaa suksilaskemista vetää aika hyvin. Ja Nykäsen Matti asuu nykyään vissiin Joutsenossa, mutta taidetaan enempi aktiiviurheilijoita hakea tässä nyt.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Kimi Räikkönen, Lappeenrannan UA. ;) Ollut aiemmin ehdollakin vuoden eteläkarjalaiseksi urheilijaksi, mutta.

Iso Masa on SaiPan kannattaja, lienee siis maakunnasta.
 

jupla

Well-known member
Liittynyt
30.6.2005
Viestit
12416
Sijainti
Kurjala
Kiitos JPP:lle ja WebSlavelle. Rivin jätin ajallaan, vain Niki Tuuli pääsi päristelijöistä listalleni. Ei taida oikein moottoriurheilijaehdokkaita maakunnasta löytyä.
 
Ylös