F1-Televisioinnin oikeudet Suomessa

  • Viestiketjun aloittaja CCMK
  • Aloituspäivämäärä

-Teme-

Vormulaattori
Liittynyt
12.10.2002
Viestit
2667
Sijainti
F1-fanikatsomo
Aika rajattu joukko kuskeja F1TV:n lähetyksessä otetaan post race/qualifying haastatteluihin.
Käytännössä kärki kolmikko, Britit (myös Albon), Gasly tai Ocon. Sitten satunnaisesti Alonso/Vettel/KMag
Onkohan sama joukkio sitten mukana Netflix sarjassa?
 

Corvair

Well-known member
Liittynyt
10.10.2016
Viestit
879
Miksihän ihmeessä F1TV-sovellus ei ole saatavana Android-älytelevisiolle lainkaan? Ei löydy Google Playsta, ja kun yritin mennä telkkarin selaimen kautta lataamaan sovelluksen, niin antoi vaihtoehdoksi asentaa sen vain muille laitteille.
 

CCMK

Well-known member
Liittynyt
9.11.2009
Viestit
14184
Voin jossain vaiheessa käydä läpi näitä kasari-ysärin selostushommia. Sen verran mitä videoarkistoa kävin läpi niin Australian 1987 selosti kolmoskanavalle Raimo "Höyry" Häyrinen, joten Kyllösen ensimmäinen selostus "Kolmoselle" oli San Marino 1988, sekin vielä paikan päällä Keken kanssa.

Bleu on oikeassa, että Kyllönen hoiti kesäkuun lopun ja heinäkuun kilpailut niin että tuli kesämökiltä Helsinkiin selostamaan vain kilpailun. Erkit Vanhanen ja Mustakari hoiti aika-ajo -selostukset.

CCMK:n tilastot ja luettelot näihin liittyen ovat virheellisiä, löysin heti ainakin kaksi kisaa jossa Kyllönen on mikin varressa paikan päällä haastattelemassa kaudella 1995 joita tässä listassa ei näy. Ehkä kannattaa harjoittaa lisää tutkivaa journalismia ennen listaamista? Vaikka asia on pieni ja erittäin turha, niin ottaa kaaliin että väärää tietoa levitetään. Misinformaatio on misinformaatiota, on sitten kyse F1-kilpailujen selostuksista tai Yhdysvaltojen presidentinvaaleista.
Tänään tuleekin jo Höyryn vedosta Adelaidesta kuluneeksi 35 vuotta.

Kolmotelevisiolla kun Höyry oli evakossa silloin.

Ei vain ole ehtinyt kaikkea päivittää tai vanhoja virheitä korjata.

Pahoittelut toki väärin kerrotusta tiedosta tai muistelusta toki myös vanhemmaltakin ajalta puhuen kun oli tuosta puhetta toki viime keväällä,
 
Ylös