Fernando Alonso 2022: Kukasta kukkaan

ouzei

Well-known member
Liittynyt
22.5.2018
Viestit
1801
On varmasti. Ja toki ihan ymmärrettävää, Alpinehan se Alonson liksat kuitenkin toistaiseksi maksaa ja tietty myös molempien intresseissä että loppukausi sujuisi mahdollisimman hyvin muutenkin.
 

SJ

F1 asijan tuntia
Liittynyt
6.9.2011
Viestit
4374
Tuossa vielä vähän lisää Alonson neuvotteluista. Hänen mukaansa Aston Martin otti yhteyttä vasta sen jälkeen, kun Vettel oli kertonut eläköitymisestään. Sopimuksen tekemiseen meni siis vain pari päivää. Alonso väittää myös kertoneensa Alpinella niille ihmisille, jotka olivat olleet osallisina sopimusneuvotteluissakin. Tallipäällikkö ei hänen mukaansa ollut neuvottelemassa sopimuksesta, joten hänelle Alonso ei myöskään kertonut suoraan mitään, ja sälytti vastuun tiedotuksesta Alpinen taholle.

Alonso spoke publicly for the first time about the move on Thursday at Spa, revealing he was contacted by Aston Martin shortly after Vettel's retirement plan was announced. The contract was signed on the Monday after the race before the team "decided to announce quite quickly before any leak."
 

BJohnson

Well-known member
Liittynyt
11.3.2020
Viestit
2743
Alpine kuvitteli että olemalla vain semisti kiinnostunut Alonsosta, hinta ei pumpsahtaisi kovin korkealle. Martinin Astoni lyönyt heti Vettelin palkan tulille.
 

Joel Hallikainen

Muusikko
Liittynyt
17.1.2017
Viestit
1912
Tuossa vielä vähän lisää Alonson neuvotteluista. Hänen mukaansa Aston Martin otti yhteyttä vasta sen jälkeen, kun Vettel oli kertonut eläköitymisestään. Sopimuksen tekemiseen meni siis vain pari päivää. Alonso väittää myös kertoneensa Alpinella niille ihmisille, jotka olivat olleet osallisina sopimusneuvotteluissakin. Tallipäällikkö ei hänen mukaansa ollut neuvottelemassa sopimuksesta, joten hänelle Alonso ei myöskään kertonut suoraan mitään, ja sälytti vastuun tiedotuksesta Alpinen taholle.Tämä oli hupaisaa että Alonso oli kertonut tallinvaihdosta hänen mekaanikoillekin, mutta tallipäällikkö pidettiin pimennossa. No ihan oikein Otmarille, itsekin koijasi Aston Martinia kiistämällä oman siirtonsa Alpinelle, mutta kas kumma kuinka kävikään. Tämä ei tainnut olla ensimmäinen kerta kun Alonso neuvotteli Aston Martinin kanssa meinaan Aston Martin neuvotteli Alonson kanssa 2020 siinä missä Alpinekin.
 

ouzei

Well-known member
Liittynyt
22.5.2018
Viestit
1801
Taitaa tuo johtaminen, tai ylipäänsä se prosessi miten tuota tiimiä johdetaan olla se Alpinen isoin kompastuskivi. Ennen Otmarin palkkaamistahan niillä oli jonkin aikaa systeemi, missä ei varsinaista tallipäällikköä ollut ollenkaan; onko nyt sitten niin, että siellä edelleen nuo isommat pomot haluaa pitää liikaa lankoja visusti omissa käsissään ja säheltää taustalla omiaan.
 

comm

Well-known member
Liittynyt
25.3.2012
Viestit
1132
Jos Alpinen ylin johto tosiaan tiesi Alonson päätöksestä, mutta tieto ei heiltä kulkenut Otmarille asti, niin vähintäänkin joku mättää tuossa tallissa.
Vaikea toisaalta myös uskoa sitä, että Otmar olisi ollut ainoa tietämätön. Jotain muuta siellä mättää päätöksenteossa. Piastri oikeastaan vahvisti johdon toimimattomuuden omalla siirrollaan.
 
Ylös