Formula 1 - 202 - 15 - Hollannin GP

Demon Hiili

Well-known member
Liittynyt
26.8.2009
Viestit
156
Miten Ferrarin tasoisella tiimillä voi olla renkaat hukassa?

Lisäksi pulttipyssy pitkin kenttää.

Sanattomaksi vetää. Ikävä on todtin aikoja. Binotto pitäisi alentaa takas suunnittelupuolella tai potkia pois. Eihän tuo mies saa mitään rotia tuohon porukkaan.
italiaanot, tarviitko muita selityksiä?
 

comm

Well-known member
Liittynyt
25.3.2012
Viestit
3298
Ei olisi. Autolla piti päästä ajamaan, että vika tulisi ilmi. Alun perin epäily oli huonosti kiinnitetty pyörä ja nehän vaihdettiin. Oletus on, että auto on kunnossa. Sehän lähti ruudustakin ihan hyvin. Mistä varikkotiellä olisi voinut huomata sen vian, kun siinä vain körötellään? Ja kun selvisi, ettei se ollutkaan huonosti kiinnitetty rengas, käskettiin Yukin heti pysähtyä lisävahinkojen välttämiseksi.

Sua taitaa vaan korventaa SC:n tulo Verstappenille otolliseen aikaan?
Ei korvenna, ihmettytti vaan tilanne, kun kuskikin oli jo hyppäämässä ulos autosta ja niin omituinen käsky tuli, mutta tuo laittamasi selittäisi kyllä asiaa.
 

Demon Hiili

Well-known member
Liittynyt
26.8.2009
Viestit
156
Näyttää siltä, että Red Bull- aikaisessa Ricciardossa ja McLaren- ajan Räikkösessä se sama puoli, että auto sopi silloin ajotyyliin täydellisesti. Ja silloin mentiin kovaa.

Mutta juuri tämä, että kun auto ei aivan sovellu käteen, ollaan hukassa. Tosin ei Kimi koskaan näin hukassa ole ollut, kuin Ricciardo tällä kaudella. Vaikka Ferrari ei aina sopinut käteen täysin, niin silti Kimi ajoi podiumeja ja voittoja.

Ricciardo ei tähän kykene.
Koitas nyt muistaa paluu vuosi Ferrarille, ai eikö muka hukassa ollut?
 

Dieselmoottori

Well-known member
Liittynyt
25.4.2021
Viestit
3901
Koitas nyt muistaa paluu vuosi Ferrarille, ai eikö muka hukassa ollut?
No joo. Olihan tuo vuosi todella karmea Kimin osalta. Mutta oli siinäkin joitain parempia hetkiä. Esim. Monacossa Kimi olisi ollut kolmas ilman osumaa kierroksella ohitettavan kanssa (Max Chilton) ja Spassa Kimi oli kuitenkin neljäs voittaen Alonson suosikkiradallaan.

Kimi kuitenkin voittanut kolmella eri rengasmerkillä.

Mutta onhan Ricciardo ollut tällä kaudella tosi paha pettymys. Itse yllättynyt tästä, kun pidin häntä Verstappenin tasoisena aikoinaan
 
Ylös