Formula 1 - 2024 - 5 - Kiinan GP

comm

Well-known member
Liittynyt
25.3.2012
Viestit
3473
Bottaksen kannalta kyllä hieman harmittaa. Ollut tämän kauden alun ihan hyvännäköisessä iskussa, mutta kaikki menee pieleen tavalla tai toisella.
Uskomattoman huonoa tuuria koko ajan
 

SJ

F1 asijan tuntia
Liittynyt
6.9.2011
Viestit
5338
Jonossa ajaessa virheet kertautuvat. Jos jokaisella menee hieman edellistä tiukemmaksi, niin aikanaan jonon perällä jollain kolahtaa. Ei se kuitenkaan sattumaa ole, että se se kolahti Strollilla.

Sky'n kopissa Rosberg oli aluksi laittamassa tilannetta Alonson piikkiin, sillä Alonsolla meni sama mutka pitkäksi ja hullulla väisti edessä ollutta. Hetkeä myöhemmin Luuspäri kuitenkin muutti mieltään ja meinasi kai syyttää Strollia, mutta taisi jättää virkkeen kesken.
 

BJohnson

Ukrainan aseistaja 🇺🇦
Liittynyt
11.3.2020
Viestit
4970
Onkohan Lawrence ostanut ajokortin Lancelle?
Ei isoa eroa Mazespinnniin.
 

-Teme-

Vormulaattori
Liittynyt
12.10.2002
Viestit
3112
Sijainti
F1-fanikatsomo
Strollin kolarista Ricciardoon, Stroll sai 10sek penatin radalla ja Ricciardo keskeytti, sekä sai 3 pykälän rankun seuraavaan kisaan kun meni ottamaan takaisin paikkansa Hulkenbergin edellä.
Alpine sai 10.000€ sakon kun Gaslylle näytettiin vihreää valoa vaikka yksi rengas oli vielä irti

Omasta mielestä Ricciardolle tuli riittävä rankku törmäyksestä että joutui keskeyttämään
 

Joel Hallikainen

Muusikko
Liittynyt
17.1.2017
Viestit
4365
https://www.reddit.com/r/formula1/s/exlWURQBO9

Regarding Stroll's claim that everyone in front of him suddenly braked, he [Piastri] says meaningfully: "Yes, but everyone else didn't crash into each other." [MotorsportTotal]
Kun joku on pilannut huolimattomuudellaan kahden kuskin kisan niin yleensä sen jälkeen on pahoiteltu mokaansa. Virheitä sattuu ja tiimiradioon tulee sanottua kaikenlaista, mutta jälkikäteen pahoiteltu aiheuttamaa tuhoa. Toista se on tämän suojatyöpaikan omaavan hemmotellun kakaran kanssa eikä suostu ottamaan tilannetta piikkiinsä vaan syyttää tilannetta.
 

comm

Well-known member
Liittynyt
25.3.2012
Viestit
3473
Käytännössä koko ero kierrosajassa syntyi 1. mutkan ajolinjassa ja 2. mutkan ulostulossa..
Pienestä se on kiinni, kun marginaalit on niin pieniä. Max pääsi ajolinjansa turvin aavistuksen paremmin kiihdyttämään mutkasta ulos
 
Ylös