Iltapäivälehtien, Twitterin yms. "F1-uutiset ja huhut"

ikuinen kakkonen

Foorumin konkari
Liittynyt
5.11.2011
Viestit
1921
Sijainti
Vyborg
Voiko, esim F1-kuski ryhtyä vaikka jonkun pikkutallin omistajaksi, kun ajaa eri tallissa samaan aikaan?
 

ouzei

Well-known member
Liittynyt
22.5.2018
Viestit
2458
Perussettiä.. Kaiholla muistelee niitä aikoja kuin vastaavat oli niitä poikkeuksellisen huonoja otsikoita, joille naureskeltiin. Nykyisin alkaa ne asialliset otsikot olla niitä harvinaisia poikkeuksia.. :/
 

Dieselmoottori

Well-known member
Liittynyt
25.4.2021
Viestit
3749
Kirjoittajalta ihan mielenkiintoinen pointti. Ja järkeväkin. Eli Mercedeksen kuski-uutinen viipyy sen vuoksi, koska Mercedes haluaa julkaista ensi kauden kuljettajansa samoihin aikoihin kuin Alfa Romeo julkistaa omat kuskinsa.

Alfa Romeo haluaa julkaista kuljettajansa koti-GP:ssä Monzassa. Saada näin itselleen aikaa myös parrasvaloissa. Sen jälkeen Mercedes julkistaa Russellin tulon tiimiin, sillä hyvin todennäköisesti Bottas siirtyy Alfalle.

Tämä kaikki voi tarkoittaa samalla sitä, että Kimi Räikkönen julkistaa myös eläkkeelle jäämisensä Monzassa. Mikä sopisi hyvin Ferrarin viimeisimmälle mestarille.

https://www.is.fi/formula1/art-2000008225512.html
 

Corvair

Well-known member
Liittynyt
10.10.2016
Viestit
879
En ole ihan varma mihin tämä kuuluisi, mutta menkööt vaikka tänne. F1-sarja siis teki jo muutaman vuoden perinteeksi muodostuneen "Secret Santa" -videon, jossa kuskit antavat toisilleen anonyymit lahjat ja kuvioon kuuluu arvata keneltä mikäkin on. Kimi sai salkullisen ihka aitoa suomalaista Lonkeroa :D eikä antaja ollut edes Bottas.
Linkki videoon (YouTube)
 
Ylös