IRC Circuit of Ireland

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11142
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Jaaha, kohta kisa alkaa. Mikkelsen, Kopecky ja Hänninen starttilistan kärjessä. Saas nähdä kuinka irkut itse ajavat, tai Arzeno nelivetoisella - kaksivetoinen on kulkenut lujaa asvaltilla.
 

mikkov

Well-known member
Liittynyt
27.9.2011
Viestit
721
Järjestys taitaa olla tämä:
Hänninen, Mikkelsen, Kopecky, Breen, Fisher, Wiegand, Barrable, Jennings, Arzeno, Kelly, McCormack, Ring, Greer, Barry, Sam Moffett, Josh Moffett, Doyle, Krozser, Cansani, Mark Donnelly, Carmichael, Mavitty, Martin Donnelly, Tony Jardine, McMahon, Byrne, Ballantine, O'Connro, McGonigle, Carney, Agnew, Wood, Beattie, Ingram, Taylor

En ole kyllä ikinä ymmärtänyt miten lähtöjärjestys IRC:ssä määräytyy.
 

nordic man

Well-known member
Liittynyt
9.5.2009
Viestit
2222
Aikas vaikeilta ek:lta näytti, koko ajan kosteaa asfalttia melkeinpä.

Juho ja Mikkelsen taas lähes samassa vauhdissa, vaikka monia kilpailijoita ole niin pysyy kärjen taistelu tasaisena.
 

mikkov

Well-known member
Liittynyt
27.9.2011
Viestit
721
Hänninen siis vie voiton, ralli loppui jo. Ymmärsin, että Hänninen on kaikkien aikojen toinen Britteinsaarten ulkopuolinen Circuit of Irelandin voittaja ja edellinen oli Pentti Airikkala. Aika yllättävää ottaen huomion minkälaisia teitä Irlannissa on.

Hänninen ajoi Mikkelsenin kanssa ihan tasatahtia, mutta Mikkelsen teki jonkun pienemmän virheen ja sitten lopuksi vähän isomman http://www.youtube.com/watch?v=3QhNmhMmQd8
 

-Japé-

Well-known member
Liittynyt
18.11.2005
Viestit
1226
Jo pidempään on näyttänyt siltä, että Mikkelsen yrittää vakuuttaa kaikille olevansa ehdottomasti IRCin nopein kuljettaja alustasta riippumatta. Hännisen kannalta haastava tilanne, jos on käsketty ajaa vain varmoja tallipisteitä, mutta toisaalta ei tee maineelle ehkä hyvää saada norskilta pataan useammassa rallissa. Nyt oli kyllä melkonen kamppailu, mutta onneksi tuli voitto Suomeen.
 
Ylös