Niin onkin. Kokeilin maaliskuussa ja sain puolet juotua tölkistä, loput annoin kaverille.Toi pieraja on ihan kauheeta skeidaa
Niin onkin. Kokeilin maaliskuussa ja sain puolet juotua tölkistä, loput annoin kaverille.Toi pieraja on ihan kauheeta skeidaa
Kun ei pidä liian pitkään niin ei mene. Jos päästää jäätymään niin omat ongelmansa tulee kun yrittää saada juotavan ulos tölkistä. Eikä toi Grafenvalderin shandy varsinaisesti voine pilalle mennä, on sen verran mautonta matskua.Miksi pakastinlokeroon happojuomaa? Eikös se mene lopullisesti piloille?
Näinpä. Itsekkin pikaviilennän lonkerot pakastimessa, jos on kiire päästä juomaan viileää lonkeroa. :thumbup:Kun ei pidä liian pitkään niin ei mene.
Täällä meni viemäristä alas yksi tuollainen, mutta ehkä se olisi kelvannut juotavaksi kunnolla viilennettynä. Uudestaan kuitenkaan tuskin tulee tähän talouteen ostettua...Nyt otin Shandytsydemin veks pakastimesta. Eli öö... noin reilun tunnin oli siellä. On jotenkin paremman makuista nyt, ihan juotavaa jopa. Kuinkahan pahaa olisi lämpimänä :yuck:, varmaan maistuisi apaut samalta kuin näyttää :idea:.
Sellaisena viittä vaille jäätyneenä oli maultaan (tai ehkä kuitenkin enemmän mauttomuudeltaan) jopa sellaista ikäänkuin raikasta. Samaan lopputulokseen päässee jos ottaa 1/3-litran pullon keksikaljaa, kaataa sen reilun puolen litran tuoppiin ja lisää siihen toisen mokoman (1/3-litraa siis) vissyvettä sekä pari siivua sitruunaa. Pääsee näppärästi säätämään makuakin mieleisekseen, jos nyt sattuu sitruunaisesta kaljasta pitämään. Eipä tuota tule varmaan enää toiste ostettua meillekään.Täällä meni viemäristä alas yksi tuollainen, mutta ehkä se olisi kelvannut juotavaksi kunnolla viilennettynä. Uudestaan kuitenkaan tuskin tulee tähän talouteen ostettua...
Eikun nuo ilmoitukset lukemistoikkiin.Jallun jämiä.