Känni-thread (älä postaa tähän selvinpäin)

Black Leopard

Pantera negra
Liittynyt
23.5.2004
Viestit
8678
Sijainti
Läntinen Suomi
312T4 sanoi:
Mitään en oo ottanu lauantain jälkeen - semmoista se arki on opettajalla:D
Eivätkös oppilaat nykyään lähestulkoon palvoisi mikäli opettajalla olisi muutakin nautittuna kuin kraanavettä :alppu:

Opetettavien ikäluokkaan katsomatta :eek: :doubtful:
 

Asko S.

Tonttu
Liittynyt
1.3.2002
Viestit
4146
Sijainti
Tampere
Alle kymmenen join, mut näemmä tuokin määrä oikeana päivänä päähän nousee ihan tarpeeks. :)
 

312T4

Lehtori
Liittynyt
2.2.2004
Viestit
14346
Sijainti
Chateau Latour 1982!!!
Black Leopard sanoi:
Eivätkös oppilaat nykyään lähestulkoon palvoisi mikäli opettajalla olisi muutakin nautittuna kuin kraanavettä :alppu:

Opetettavien ikäluokkaan katsomatta :eek: :doubtful:
Koulu on kuule uskomattoman konservatiivinen paikka ja opettajien pitää olla absolutisteja, naimisissa, pari lasta, hieno auto, ei saa polttaa tupakkaa jne...:D :thumbdown :wink:
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
312T4 sanoi:
Kylläpäs tämä punaviinin makoisa maku jaksaa aina yllättää perjantaisin vuodesta toiseen:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Mitähän Lehtori arvelee noista??:doubtful:
Vina Albali Gran Reserva 1998
ja Amarone Tommasi Della Valpoliciella Classico 2001??

Pitäisi varmaan olla hieman parempaa kuin pitsaa noiden kyytipojaksi??:confused:
 
Viimeksi muokattu:

312T4

Lehtori
Liittynyt
2.2.2004
Viestit
14346
Sijainti
Chateau Latour 1982!!!
Vesku sanoi:
Mitähän Lehtori arvelee noista??:doubtful:
Vina Albali Gran Reserva 1998
ja Amarone Tommasi Della Valpociella Classico 2001??

Pitäisi varmaan olla hieman parempaa kuin pitsaa noiden kyytipojaksi??:confused:

Tuo Vina Albali Gran Reserva on yksi minun vakiosuosikki:thumbup: - siinä on hyvä hinta/laatusuhde! Viini on hieman kuiva, mutta kivan vanilijainen ja sopivan voimakas! Tummaa lihaa kyytipojaksi tai joku hyvä kova juusto; menee se toki pitsankin kanssa, mutta joisin ennemmin valkoviiniä pitsan kanssa:ahem:

Italialaisten viinien suhteen olen amatööri - oikeastaan en tiedä niistä paljoakaan, kun en juurikaan maistele niitä, joten pallo on nyt sitten sinulla:D :wink:

Mielenkiintoisia maisteluita:thumbup:
 

GeGe

Talvihorrostaja
Liittynyt
26.3.2002
Viestit
2828
Hyvää iltaa foorumin "juopoille"...Pitkästä aikaa taas täällä...ja kännissä tietenkni..:eek!: :alppu: :alppu: :alppu:
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
312T4 sanoi:
Tuo Vina Albali Gran Reserva on yksi minun vakiosuosikki:thumbup: - siinä on hyvä hinta/laatusuhde! Viini on hieman kuiva, mutta kivan vanilijainen ja sopivan voimakas! Tummaa lihaa kyytipojaksi tai joku hyvä kova juusto; menee se toki pitsankin kanssa, mutta joisin ennemmin valkoviiniä pitsan kanssa:ahem:

Italialaisten viinien suhteen olen amatööri - oikeastaan en tiedä niistä paljoakaan, kun en juurikaan maistele niitä, joten pallo on nyt sitten sinulla:D :wink:

Mielenkiintoisia maisteluita:thumbup:
No, katsotaan...:p
Vielä on jemmassa Peter Lehman Barossa Shiraz 2003
Ehkä tuo Amarone pitänee jättää toiseen kertaan.
 

312T4

Lehtori
Liittynyt
2.2.2004
Viestit
14346
Sijainti
Chateau Latour 1982!!!
Vesku sanoi:
No, katsotaan...:p
Vielä on jemmassa Peter Lehman Barossa Shiraz 2003
Ehkä tuo Amarone pitänee jättää toiseen kertaan.
Aussiviinit ovat hedelmällisen vahvoja - täynnä aurinkoa; Ihan hyviä, jos pitää hedelmällisyyden kyllästämistä voimakkaista viineistä:alppu:
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
312T4 sanoi:
Aussiviinit ovat hedelmällisen vahvoja - täynnä aurinkoa; Ihan hyviä, jos pitää hedelmällisyyden kyllästämistä voimakkaista viineistä:alppu:
3 henkinen raatimme arvio:
Vina Albali Gran Reserva 1998 hintaluokka n 10 e
1 )Pehmeä, maku esille vasta kurkussa, hyvä seurusteluviini
2= Vesku)Kun hieman vinksallaan oleva Gaussin käyrä, alussa ei paljon mitään, sitten nousee ja nousee ja pysyy, pysyy... kinkkupitsan kanssa tasapainossa, katkarapu/tonnikala ei oikein= viini nousee selvästi ylitse hennoista mauista
3)runsas maku pysyi aika pitkään

ei testattu homejuustojen kanssa!

Peter Lehman Barossa Shiraz 2003 hintaluokka n 14 e
1) aluksi tuoksu mustaherukan lehdet, täyteläinen maku, valkohomejuuston kanssa tosi namia!
2) ensimaku tuli kuin tropiikin metrinen tsunami, vastustamattomasti, mutta ei vomakkaasti hyökkäävästi, takaisinvetäytyminen tosi hitaasti laguunin kautta viipyillen, sinihomejuuston sai laulamaan, tässä tapauksessa juusto lauloi, viini avusti!
3) todella runsas maku, joka säilyi pitkään

ammattilaiset;
http://www.viiniweb.net/arvostelut.php?select_type=1&select_country=2&select_wine=48
Vuoden Viinit kilpailu 2005:
Punaviinit 11,50 - 17 euroa: 2. sija
 

312T4

Lehtori
Liittynyt
2.2.2004
Viestit
14346
Sijainti
Chateau Latour 1982!!!
Hyvä arvostelu:thumbup: Luulen, että piditte enemmän tuosta aussie-viinistä! onhan se jo aika hyvänlaatuinen punkku ja Syrah on mielenkiintoinen rypäle muutenkin:ahem:
 

Micael

Micael
Liittynyt
24.5.2004
Viestit
17750
Sijainti
East of Eden
Punaviiniä kera poron ja valkkaria sitten kera hiillostetun taimenen, ja päälle "muutama" saunaolunen. Illan mittaan muutama hyvä whiskypaukku ja hyvinmenee, mutta kyllä oli hywää!

Ja muutakin hywää, kotikorpikuusen alla tiputettua pontikkaa kera mustawiinimarjamehun.

Kyllä muystawiinimarjamehu tappaa pontikan maun aika hywin ja antaa potkua ihan mukawasti.
 

Micael

Micael
Liittynyt
24.5.2004
Viestit
17750
Sijainti
East of Eden
Jos haluat tappaa pontikan maun niin tässäpä resepti:

2 cl pontikkaa (noin - 18 C eli pakastekylmää)
2 cl mustaviinimarjamehua (jääkapista, puristettu suoraan marjoista,ei lisätty mitään eli raakaa mehua)
päälle karpaloita suoraan pakasteesta
ja koko komeuden päälle kuohukermasta vatkattua vaahdotetta.

Ei maistu ponu mutta on hywää ja tehokasta. Muutama paukku tekee tehtävänsä ja on hyvää tarjottavaa myös naisväelle, (hameet lentää nurkkaan siltä istumalta ja housut on hiljaa)
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Micael sanoi:
Jos haluat tappaa pontikan maun niin tässäpä resepti:

2 cl pontikkaa (noin - 18 C eli pakastekylmää)
2 cl mustaviinimarjamehua (jääkapista, puristettu suoraan marjoista,ei lisätty mitään eli raakaa mehua)
päälle karpaloita suoraan pakasteesta
ja koko komeuden päälle kuohukermasta vatkattua vaahdotetta.

Ei maistu ponu mutta on hywää ja tehokasta. Muutama paukku tekee tehtävänsä ja on hyvää tarjottavaa myös naisväelle, (hameet lentää nurkkaan siltä istumalta ja housut on hiljaa)
No onpahan erikoinen resepti.
Tulis mieleen että 'korpikuusen kyynel' maistuisi helpostikin tuosta vielä läpi, mutta kaiketi nuo mustaviinimarja ja karpalo kera kuohukerman hämmentää aistit.
 

Micael

Micael
Liittynyt
24.5.2004
Viestit
17750
Sijainti
East of Eden
burb sanoi:
No onpahan erikoinen resepti.
Tulis mieleen että 'korpikuusen kyynel' maistuisi helpostikin tuosta vielä läpi, mutta kaiketi nuo mustaviinimarja ja karpalo kera kuohukerman hämmentää aistit.
Alle on nautittu hieman muitakin aineita mutta kyllä tuo raaka mustaviinimarjamehu ja karpalot siinä päällä kera kermavaahvon saa aistit vähän sekaisin.

On muuten "oman tehtaan" aineita.
Terv: K.

ps. Micael örisee tuolla jossain nurkassa.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Micael sanoi:
Alle on nautittu hieman muitakin aineita mutta kyllä tuo raaka mustaviinimarjamehu ja karpalot siinä päällä kera kermavaahvon saa aistit vähän sekaisin.

On muuten "oman tehtaan" aineita.
Terv: K.

ps. Micael örisee tuolla jossain nurkassa.
:D
Eikös naisten pitänyt heittää nurccaan hameet eikä Micaelia...
:eek: :wink:
 
Ylös