Kaikkien aikojen formulakausi 2018!

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18167
Viimeisen kymmenen kauden pettymykset ovat vain muistoja taustapeilissä. Seuraava kausi on meidän, se on meidän kaikkien kaikkien aikojen suomalainen F1-kausi!

Kimi jatkaa kovaa työntekoa Ferkulle. Kotiasiat on kunnossa ja moottoriurheilu on kuitenkin loppupeleissä hieno laji. Linnankutsu tulee joka vuosi automaationa kuten myös vuoden jatkopahvi tallilta. Palkankin kun suhteuttaa kaudella ajettujen voittojen määrään, se on sarjan paras. Nollalla ei voi jakaa.

Kausihan päättyi suomalaisjuhliin kuten muistamme. Koko kansan Valtteri Bottas ajoi mestarillisella kylmäpäisyydellä paalupaikalta kisan voittoon. Kansa hullaantui tästä, juhlinta oli rajua ja kesti viikkoja, autoja poltettiin ja fillaritelineitä heiteltiin kelloliikkeisiin.

Mutta laji itsessään kokee kovia. Suosio hiipuu, kuten myös maksukorttitilaajien määrä. Tämä ei voi olla näkymättä CMORE:n lähetysten tuotantobudjetissa. Ei enää Ossi Oikarista ja Tommi Pärmäkoskea tietämässä asioita pöydän takana puolentoista tunnin ajan ennen kisan alkua, ne ajat on muisto vain. Jatkossa lähetykset alkavat kolme minuuttia ennen kansallislaulua, jolloin selostaja Niki Juusela laittaa kroppaa likoon ja esittää mulkullaan viikon imitaation. Melbournessa saamme huhujen mukaan nähdä Pastor Maldonadon törmäämässä Ikean yöpöydän kulmaan!

Yksi sarjassa pielessä olleita asioita sentään korjataan, nimittäin liialliset riskit. Kuljettajan kypärän eteen asennettavalla HALO-häkkyrällä päähän kohdistuneista iskuista aiheutuvat loukkaantumiset ja kuolemat tulevat tippumaan murto-osaan nykyisestä. Enää ei tarvitse jännittää, että voi kun tällä kierroksella Max Verstappenin pää ei irtoaisi kolarissa, voi kunpa ei!

Toinen faneja karkoittanut asia vakavien onnettomuuksien lisäksi on ollut tylsät, siis vähäohituksiset, kisat. Mutta ei hätää, nyt Pirelli on korjannut tämän ongelman, josta on jo kohta neljäkymmentä vuotta valitettu: LISÄÄ RENGASSSEOKSIA! Voi jumalauta kun tämä olisi keksitty jo 90-luvulla, niin missä sfääreissä sarjan suosio pyörisikään. Radat olisi kultapinnoitettuja, Berniekin olisi sitä mieltä että tämän verran fyffeä mitä nyt on riittää ihmiselle eikä maksukuskeja mailla halmeilla. Rahaa olisi jopa niin paljon, että kaupallisten oikeuksien haltijat voisivat maksaa Niki Juuselalle ja muille tunareille kuusinumeroisia lukuja siitä, etteivät nämä edes harkitsisi selostuskoppiin astumista!

Kaikki tämä ja lauantairavit vain ja ainoastaan CMORE:lla. Elleivät ne Libertyn perkeleet tuo striimauspalveluaan Suomeen.

Näytä liitetiedosto 25497

- Katsos, pääni on vielä tallella!
 
Ylös