Kaikkien aikojen formulakausi 2019!

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18167
There was something in the air that night, the stars were bright, Fernando. They were shining there for you and me, for Liberty, Fernando. Though we never thought that we could lose, there's no regret. If I had to do the same again, I would my friend, Fernando. On se aika gubbe! Fernando, mäkin itken!

Toisin kuin Alonso, Räkä se jatkaa vieläkin ajeluaan, hurraa! Kirjan kirjoittanut kirjailija Hotakainen sanoi, että mikä Räikkösessä on olennaista, on se että kun hän juopottelee, hän juopottelee näkyvästi ja erittäin paljon, mutta sitten ne tauot on monen kuukauden pituisia. Palkintogaalasta kun tässä päiviä ynnäilee, niin nilkkatulehdus talvitestien alkuun on vielä mahdollinen.

Valtterikin jatkaa itsensä nöyryyttämistä vielä yhden kauden, ennen kuin Mersu antaa kenkää ja mies voi tehdä kuin Räikkönen, eli palata messiaana takaisin sinne missä häntä rakastetaan ja kaikki oli vielä hyvin, siis Williamsille. Ei se mitään Valtteri, kyllä mekin sinusta tykätään. Ei Valtsun kausi kuitenkaan aivan vihkoon mennyt: kauden kahdessa parhaassa ohituksessa kummassakin ohitettiin Valtteri.

Ricciardo jätti dynaamisen ja nuorekkaan Red Bullin taakseen ja lähti ei ainakaan rahan takia Renaultille. Mieheltä kuulemma irtosi viime tiistaina koko alaleuka, kun oli nauranut niin kovasti matkalla pankkiin.

Red Bull sikseen, entäs Ferrari? Vihdoinkin tallilla on kaksi kilpailukykyistä kuskia, kun tuo runokirjankin julkaissut formuloiden Pentti Saarikoski vaihdettiin Sauberin kanssa päikseen nousevaan (kuljettaja)kykyyn, Timo Pulkkisen sanoin "paljasjalkaiseen monacolaiseen", Charles Leclerciin. Tämä on vielä suhteellisen kohtuullinen siirtouutinen, ainakin verrattuna Williamsin päätökseen korvata viime kauden paras kuski Sergei Sirotkin melkein kymmenen vuotta formuloista poissa olleella puolalaisella Robert Kubicalla. Tallin veto vaikuttaa huolimattomasti tehdyltä, vasemmalla kädellä hutiloidulta.

Mutta tarpeeksi jo kuskeista jauhantaa, mitä sääntömuutoksia ensi kaudeksi tulee? Tärkeimmät tässä: auton minimipainoa nostetaan viisi kiloa (Vettel saa pitää huumoriviiksensä antamatta tasoitusta) ja etusiipeä levennetään sekä standardisoidaan lisää kilvanajon parantamiseksi. Sarjan tekniikkapomo Ross Brawn onkin jo kehunut, että kilvanajo paranee 20 prosenttia tulevalla kaudella!

Ei tullut Libertyn mahtavaa ja halpaa striimauspalvelua Suomeen. Ja kun yhdistettykin lähti pois Maikkarilta, niin kuka mahtaa enää ostaa kalliita kanvapaketteja, kun nykyihmisen ajankäytöstä kilpailee muun muassa internetin miljoonat tunnit katsomatonta pornoa? Niinpä.


Näytä liitetiedosto 26172

- Kyllä sä Fernando olit pohjimmiltas ihan hyvä jätkä
 
Ylös