Kalle Rovanperä - Pojasta polvi paranee jne

Kagg

Well-known member
Liittynyt
19.8.2012
Viestit
762
Ennen tuota oli 3 kautta pisin väli, kun ei tullut mestaruutta, sitten Sebastienit juhlivat. Grönholm kerkesi välissä mokata itse kolmannen mestaruutensa kahteen kertaan ja Hirvonen pääsi kiusallisen lähelle. Onneksi enää ei tarvitse jossitella. Toivottavasti tulee vielä lisääkin mestaruuksia Suomeen ja Kallelle.
 

nordic man

Well-known member
Liittynyt
9.5.2009
Viestit
3593
https://sectorallyfinland.fi/2022/12/15/kalle-rovanpera-ja-jonne-halttusen-driftausnaytos-huipentaa-mestaruusjuhlat/

Siellähän on lisäystä tullut ohjelmaan.

Oma paikalla pääseminen (vieläkin) kyllä aivan auki, julkisilla takaisin Tampereelle vähän vaikeaa kun tapahtuman arvioitu lopetus 20 ja 20.15 bussin lähtö jo Tampereelle. Toki oma auto myös vaihtoehto, mutta en tiedä ehtiikö töistä ajoissa jos pitää kotona käydä :D

No, eikös toi telkkarista kuitenkin tullut, katselee sieltä sitten jos ei ehi.
 

Pynski

Well-known member
Liittynyt
25.9.2021
Viestit
439
Yle Areenasta tulee lähetys Ralliradion porukan tekemänä 17.40-19.15. Allekirjoittanut höpisemässä paikan päältä Yle JKL ip-radiolähetykseen ajoittain ~15-17 välillä ja ~18.30 alueuutisissa myös paikan päältä. Anteeksi törkeästä mainostuksesta 😁🤭
 

nordic man

Well-known member
Liittynyt
9.5.2009
Viestit
3593
Paljonhan tuonne oli porukkaa saapunut, hienoa. Ilmeisesti kaikki kuitenkin mahtui sisään? Ilahduttavan paljon tv-kuvien mukaan nuorta porukkaa, toivottasti sieltä saataisiin uutta innostunutta fania lajille.
 

JLunen

Well-known member
Liittynyt
9.10.2018
Viestit
545
Tuli tuolla pyörähdettyä heti ovien avauduttua. Ihan kohtalaisesti oli sakkia jonottamassa, mutta sen verran suuri tuo halli oli, että todella paljon oli tilaa vielä siinä 16.40 maissa kun itse poistuin KR69-tuotteiden ja GR-avaimenperän kanssa. Suht edullisesti sai Kallen fanituotteita. Tuli pojallekin vaatetta hankittua, niin kelpaa sitten Monten katselulla aloitella uusi kausi.

Nuorta porukkaa oli kyllä ihan mukavasti alussakin, taisi siellä niitä teinityttöjäkin olla ihan keskenään ilman isää tms ja mikä ettei. En ehtinyt striimiä katsomaan kuin loppupuolelta, niin en oikein saanut käsitystä, että paljonko siellä sitten lopulta oli.
 

Sörsselsön

Kui hianoo se sit on?
Liittynyt
28.10.2013
Viestit
4994
Sijainti
Parc Fermé
Oisi tuonne mahtunut himpun verran enemmänkin, mutta annettakoot anteeksi kun "arkiehtoo" kuitenkin kyseessä. Hieno tapahtuma oli, en keksi valittamista, ja kivasti nimenomaan nuorisoa paikanpäällä, hyvä että lajin pariin löytää uusiakin henkilöitä eikä pelkästään meitä joilla se loistava tulevaisuus on vanhentunut aikapäivää sitten.

Kivasti loi kyllä fiilistä tälläiselle "offseasonille". Pitää katsoa Areena-tallenne sitten jossain kohtaa tuosta läpi kun on paremmin aikaa.
 

Arlex

Well-known member
Liittynyt
7.4.2018
Viestit
59
Vähän kontrastia tässä voin kertoa .....EN paikalla Lutakossa eilen teinien seassa mutta mitä näin median ja somen kautta nähnyt niin kyllä voin kerto, että tässä taannoin nelinkertaiset juhlat (tosin silloin 3xtanen) siinä Lutakon naapurissa (Schaumannin linnassa) oli laadultaan himppa eri katekoriassa mitä eilinen nähty!!!!
 

RTP

Keskimääräistä mulkumpi runkkari
Liittynyt
2.9.2012
Viestit
537
Sijainti
Tallissa
Aika persoonallinen tuotos, jotenki sekavasti leikkailtu, mutta kyllähän tuon silti mielellään katseli.
 
Ylös