Kalle Rovanperä - Pojasta polvi paranee jne

Kemper

Well-known member
Liittynyt
11.5.2006
Viestit
524
Sijainti
pk.seutu
Väärin voitetut mestaruudet?

Ei kaikkien tarvitse olla uhoajia tai reuhaajia yms. Eihän Loeb uhonnut myöskään. Ja kyllä Kallella on fysiikka kunnossa, toki se tulee helpommin kun on vielä 23v. Ehkä sitä treenaamista "mainostetaan" ja kerrotaan niitä tarinoita sitten kun on 30+ vuotias.
Tämä juuri. Melkein sanoisin, että 99 % rallikuskeista nimenomaan ei uhoa, vaan ovat melko lunkia porukkaa. Siis haastatteluissa. Pätkillä voidaan kyllä reuhata, jos tarve vaatii. Esimerkkinä vaikkapa Vatasen mediapreesens vs toiminta pikataipaleilla.
Mitä Kallen "ajelemiseen" tulee, niin ensinnäkin ajat jolloin ralliautoa tuotiin ovi edellä, ovat taakse jäänyttä aikaa ja toiseksi, luulisin että Kalle on ajanut tasan niin kovaa kuin hänen on tarvinnut ajaa.
 

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
14657
Sijainti
Tampereen lenkki
Senkin ajan minkä hän käyttää driftinkiin, niin tosi voitontahtoinen kaveri treenais fysiikkaa ja kehittäis ajamista, eli eläis100% urheilulle.....toki pitää välillä ottaa myös lungisti
Kyllä väitän että toi drifting tuo myös hyödyllisiä oppeja rallin puolelle. Ja eiköhän fysiikkatreeni ole nykykavereilla kunnossa. Ja kuten itse sanoit, pitää olla myös kivoja harrastuksia että jaksaa tehdä ammattiaan.
 

jjx

Well-known member
Liittynyt
20.11.2019
Viestit
1354
Mikäs Löysä dissaus täällä on meneillään. Onhan tuossakin ajamista piisannut, kun muistaa vapaan testaamisen ja pitkät nuotitisrupeamat päälle.
Paljonkohan on herralla ollut hotelliöitä vrs Kalle.
Ei dissattu Löysää, vaan lähinnä hymähdelty hänen jutuilleen. Luulisin, että joku 4 viikon testiessio ei ole kovin intensiivistä jos tiedät, ettei takaveto Nissanilla ole asiaa kärkeen.
 

Lupatarkastaja

Well-known member
Liittynyt
18.3.2009
Viestit
1697
Älä vähättele potaattien eturunkutusta. :ROFLMAO: Joskus istuttu risteyksessä x vartin verran ja stressattu, että lähetäänkö vasemmalle yleisörysään vai oikealle kohti visiota.
Tuntuu, että ne väärät valinnat muistaa usein paremmin kuin nähdyt rungit. Toki varmaan myös siksi, että niitä omia visioita on kuunnellut enemmän.
 

Fiesta

Ralliperuna
Liittynyt
1.7.2011
Viestit
1400
Sijainti
Porvoo
Tuntuu, että ne väärät valinnat muistaa usein paremmin kuin nähdyt rungit. Toki varmaan myös siksi, että niitä omia visioita on kuunnellut enemmän.
Näinhän se on. Väärät valinnat jotenkin korostuu, kun aina "löytää" sen puolen tusinaa paikkaa ja jokaisessa ei voi olla. Sitten kun yhdessäkin on ollut tapahtumaa ja olet väärässä paikassa niin enemmän vituttaa se väärin valittu kun se että ei nähnyt mitään.
 

speedman

race is in my head
Liittynyt
26.10.2008
Viestit
1288
Ajallisesti vapaat nuotitus/harjoittelujaksot faktuaalisesti veivät viikkoja aikaa, mutta väitän, että noiden jaksojen stressaavuus on ollut jotain nykyisten ammattikatsojien eturunkiin verrattavaa vs nykyinen ralleihin valmistautuminen ja intensiiviset nuottipäivät aivan rallin alla.
Kaksi eri asiaa: stressi tekemisessä tai matkoilla hotelleissa.
Ihmiset on erilaisia, joillekin se, että ei ole kotona, nostaa eri tavalla stressiä kuin sama kotona.
 

Seniorikansalainen

Altmeister
Liittynyt
26.11.2017
Viestit
146
Sijainti
Joensuu
Oltiinhan sitä joskus kaksikin viikkoa tekemässä nuottia, ja enemmänkin. Vaikka Jyskälään.

Oli aikaa käydä välillä humpalla, ottaa parina iltana vähän (enemmän) janojuomaa ja höpistä kanssakilpailijoitten kanssa pätkien lähdössä tai maalissa sekä pysähtyä antamaan tarroja ja nimmareita pikkukersoille. Yöt nukuttiin eikä katsottu videoita. Ihan täysin eri maailma kuin nykyinen.

Tämä nykyinen malli on paljon stressaavampaa, kaikella tavalla. Ikävä ettei suuresti arvostamani Salonen sitä tunnu ymmärtävän. Tai sitten on taas reportteri oikonut haastattelun omaan muottiinsa että saadaan niitä klikkauksia.
 

BJohnson

Ukrainan aseistaja 🇺🇦
Liittynyt
11.3.2020
Viestit
4629
Olikohan Kallen mestaruudet siinä?
Ensin kyykkää Toyota ja sitten tulee joku uus fransmanni, joka vie taas 10 mestaruutta putkeen.
 

JuuZa

Kulttuurispesialisti
Liittynyt
22.4.2006
Viestit
2074
Ellei Tänak eläköidy siinä kohtaa…
Tätä itsekin kipuilin jo aiemmin, kun Kallen haastajat alkavat olemaan kaikki eläkeputkessa jo. Mitä mieltä siinä on sitten käydä napsimassa niitä mestaruuksia pois vaan vasemmalla kädellä, näin karrikoidusti ilmaistuna. Mutta minkäs teet jos muut jutut kiinostaa, eikä ole motia ajaa täyttä kautta tässä kohtaa. Mites sitten kun elämään löytyy tyttö- tai poikaystävä ja on perhettä, tuskin se motivaatio siitä ainakaan kasvaa. Eikä siinä, tärkeämpiähän tuollaiset asiat ovat kuin mikään ralliautoilu koskaan.
 

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
14657
Sijainti
Tampereen lenkki
Tätä itsekin kipuilin jo aiemmin, kun Kallen haastajat alkavat olemaan kaikki eläkeputkessa jo. Mitä mieltä siinä on sitten käydä napsimassa niitä mestaruuksia pois vaan vasemmalla kädellä, näin karrikoidusti ilmaistuna.
Jep, on ne Neuville ja Evanskin jo ihan konkareita.
 

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3181
Sijainti
Lahti
Minä olen tehnyt asian (Kallen välivuoden) itselleni yksinkertaiseksi. Tähän päivään mennessä kyseinen jäppinen ei ole vielä kertaakaan yrittänyt jotenkin sumuttaa motiivejansa, aikeitansa, eikä muutenkaan näyttäisi hällä olevan tarvetta puhua läpiä päähänsä. Niinpä minun ei tarvitse arvuutella sitä eikä tätä. Luotan siihen miten hän itse on asiansa uumoillut l. ensi vuonna sopuisa määrä ralleja, joissa paukutetaan oikein kunnolla hyviltä lähtöpaikoilta menemään, ja sitten vuonna 2025 täysi sarja. Ei minun muuta tarvitse tietää. Ei niin, että muut täällä järin isosti hekään aiheesta pekuleeraisivat! Kunhan vain tiedotin omasta levollisesta asenteestani. Antaa ärrinpurrin veljesten l. Neuvillen ja Tänakin kurvailla niin kuin osaavat, ja toivon Evansin voittavan mestaruuden.
 

Bullet Tooth Tony

Well-known member
Liittynyt
24.9.2016
Viestit
291
Autourheilu | Kalle Rovanperä teki Mika Häkkiselle yllättävän paljastuksen suunnitelmistaan: https://www.hs.fi/urheilu/art-2000010020347.html

"Minulla on fiilis, että näemme Kallen radalla. Mikäs sen parempi, jos tuosta vielä Kalle, nuori kaveri, rupeaisi rakentamaan rataprojektia. Kuka tietää, ehkä hän ajaisi joskus jopa F1-autolla. Se olisi mielenkiintoinen projekti, johon kukaan ei ole aiemmin menestyksekkäästi pystynyt”, Kovalainen kommentoi.
 
Ylös