Ei ollu. Joku vitun valopää taas valinnu jaksoja...Il Tempo Gigante sanoi:Katsokaa hetken kuluttua SubTV:eeveeltä Salaiset kansiot. Pitäisi tulla jälkimmäinen osa Duane Barryn tarinasta.
Sopii jotenkin hyvin tähän hetkeen... (hymijjö)
Ei ollu. Joku vitun valopää taas valinnu jaksoja...Il Tempo Gigante sanoi:Katsokaa hetken kuluttua SubTV:eeveeltä Salaiset kansiot. Pitäisi tulla jälkimmäinen osa Duane Barryn tarinasta.
Sopii jotenkin hyvin tähän hetkeen... (hymijjö)
Menee samaan sarjaan, on tullut katsottua joskus ennenkin:KnowHow sanoi:Maikkarilla kasilta! Voi olla karseeta katteltavaa.
4D: Maailman vahvin poika
Nelonen 22.00
(World's Strongest Boy, The) Richard Sandrak on maailman vahvin poika. Vain 11-vuotiaana hän kykenee nostamaan kolme kertaa oman painonsa. Hän voi punnertaa 50 kertaa ilman ensimmäistäkään hikikarpaloa ja on esiintynyt useissa kehonrakennuskilpailuissa. Tässä ainutlaatuisessa haastattelussa tutustutaan ukrainalaiseen Richardiin ja hänen perheeseensä; poikaan, joka hämmästytti kehonrakennusyleisönsä 7-vuotiaana käsittämättömällä voimallaan ja joka on nyt valloittamassa Hollywoodia. Ohjelmassa tarkastellaan, kuinka Richard on saavuttanut ihmeellisen ruumiinrakenteensa ja kuinka hän ylläpitää kuntoaan mm. raakojen vihannesten dieetillään ja nukkumalla yönsä kovalla lattialla. Richard harjoittelee neljä tuntia joka ikinen päivä eikä hänen päättäväisyydellään ole rajoja. Yrittäjä, kehonrakentaja, näyttelijä, koululainen - kuinka 11-vuotias selviää näistä vaatimuksista? Dokumenttia on kuvattu maailman vahvimman pojan Richardin kotona, koulussa ja "työssä". Tuotanto Firecracker Films. Dokumentti. Uusinta.
Onko Tanskassa muuten ollut minkälaista metakkaa ko asiasta?TV1: 25.7.2007 klo 21.40 Ulkolinja: Salainen sota
Marraskuussa 2001 USA:n presidentti George W. Bush soitti vastavalitulle pääministerille Anders Fogh Rasmusenille ja pyysi tukea taistelussa terrorismia vastaan. Tanskalaiset sotilaat lähtivät Afganistaniin.
Dokumentti Salainen sota kertoo Tanskan armeijan toiminnasta Afganistanissa jossa he osallistuvat sotaan terroria vastaan Yhdysvaltojen rinnalla. Tanskalaisten väitetään luovuttaneen sotavankeja ilman minkäänlaisia takeita siitä että Geneven sopimusta noudatetaan.
Bowling for Columbine
Viime Oscar-juhlissa parhaan dokumenttielokuvan voittaneen Bowling for Columbinen sanoma on järkyttävän väkevä. Dokumentin katsomisen jälkeen on turha edes ihmetellä, miksi shokeeraava ja tunteita herättävä dokumentti on palkittu. Kyseessä on tämän vuosisadan yksi parhaista dokumenteista, joka peilaa tarkasti amerikkalaista yhteiskuntaa ja varsinkin sen negatiivisia puolia.
Käsikirjoittaja/ohjaaja/juontaja Michael Moore tekee erittäin hyviä dokumentteja. Itse en ole tutustunut mieheen ennen kuin näin televisiosta miehen Big One -dokumentin, joka käsitteli amrikkalaista yhteiskunnan ja yrityksien välistä yhteyttä ja sitä, onko yrityksillä enää yhteiskuntavastuuta. Big one oli jo itsessään erittäin vakuuttava dokumentti, mutta Bowling for Columbine räjäyttää ehdottomasti koko potin. Se tuo esiin niin Yhdysvaltojen asehullut punaniskajuntit kuin myös median kiinnostuksen levittää pelkoa amerikkalaisten silmissä.
Bowling for Columbinen teema onkin virallisesti amerikkalaisten asehulluus. Se tuleekin esiin monessa erilaisessa tilanteessa kuin myös muutamina tosiasioina. Katsoja saakin väliin ihmetellä sekopää-luomu-maanviljelijän (jota epäiltiin Oklahoman pommi-iskun suunnittelusta, mutta todettiin todisteiden puuttuessa syyttömäksi) ajattelua, että jokaisella amerikkalaisella täytyy olla aseeseen. Sitten välillä siirrytään palauttamaan K-martiin luoteja ja ihmetellään paikallisten "kodinturvajoukkojen" harjoituksia, jossa punaniskat leikkivät rynnäkkökivääreillä. Katsojaa alkaa viimeistään siinä vaiheessa ihmettelemään amerikkalaisten asenteita, kun eräs maastopukuun ja sotilaskypärään pukeutunut arkkitehti sanoo pitävänsä kotonaan ladattua M-16:sta. Parhaimmillaan Mooren dokumentti esittää osan haastateltavista ainakin näin suomalaisen näkökulmasta vainoharhaisina asehulluina, joiden mielestä jokainen vastaantulija on potentiaalinen ryöstäjä tai raiskaaja.
Dokumentti vertaa Yhdysvaltoja myös moniin muihin maihin tehokkaalla tavalla. Moore kiertelee Kanadassa ihmettelemässä, että miksi Kanadassa tehdään aseilla niin vähän murhia, kun USA:ssa vastaavat luvut ovat suorastaan giganttiset. Lisäksi hän yrittää löytää vastauksia näihin kysymyksiin myös haastateltaviltaan, mutta yhtään järkevää vastausta hänelle ei anneta. Ehkä paras esimerkki on NRA:n johtajan Charles Hestonin vastaus, joka on hiljaisuus ja vaivihkainen poistuminen paikalta.
Mooren dokumentti on myös järkevästi tehty. Moore ei sinänsä yritä edes selittää itse vastauksia kysymyksiinsä, eikä varsinaisesti yritä niitä tosissaan myöskään löytää. Hän keskittyy sen sijaan toteamaan tosiasiat ja näyttämään amerikkalaisen yhteiskunnan nurjia puolia. Siinä hän onnistuu mainiosti, mutta ehkä hieman liian huomion hakuisesti. Moore kritisoi selvästi median halua uutisoida aseellisia murhia, halua pelotella ihmisiä ja tarkoituksenmukaista sensaatiohakua, mutta sortuu hieman itsekin samaan. Jotkut haastateltavista joutuvat Mooren armottoman kysymystulvan alle, joihin heillä ei oikeastaan ole mahdollisuutta vastata kunnolla tai edes ollenkaan: kysymykset ovat liian monimutkaisia vastattaviksi yksiselitteisesti.
Bowling for Columbine on loistava dokumentti. Sitä ei voi kukaan kiistää, sillä BFC peilaa niin tunnontarkasti ja kaunistelematta amerikkalaista yhteiskuntaa, että siitä täytyisi antaa Moorelle mitali. Moore tekee myös dokumenttia ehdalla tyylillä ja pitää paketin koossa loistavasti: välissä dokumentti etenee jopa ironiseen sävyyn, josta ehkä paras esimerkki on Mooren pyytäessä poliisia pidättämään jonkun ilmansaastutuksesta. BFC on kertakaikkiaan uskomaton dokumentti, jonka hyvä toteutus käsikirjoituksineen on loistava pala katsottavaksi niin yksin kuin joukolla.
Q ja tähdet: Kirka
19.45
Musiikillisia huippuhetkiä Mikko Kuustosen seurassa viidentoista vuoden takaa. Kirka Babitzin saapuu Mikon vieraaksi kesäiseen Svalvikin huvilaan. Akustisesti sovitettuna kuullaan mm. laulut Rakkauden sain, Kahden Hullun matka, Alku kaiken kauniin ja Daa da daa da. Q ja Tähdet -orkesterissa soittavat Esa Kaartamo, Olli Haavisto, Jari Nieminen, Jarmo Nikku, J-P Virtanen, Pekka Lehti, Kim Lönnholm, Janne Haavisto ja Anssi Nykänen. Ensilähetys 25.10.1992.
:ahem:Moe Szyslak sanoi:Ismo Alankoa ja Hassisen Konetta 80-luvun alusta. Teemalla.:thumbup:
Lolo Ferrari pääsi kuin pääsikin Guinnessin ennätysten kirjaan: hänelle tehtiin 22 kauneusleikkausta miehensä Ericin ehdotusten mukaisesti ja hänen rintansa "rankattiin" maailman suurimmiksi.
No ei niin. Ihan järkyttävää touhua.Moe Szyslak sanoi:Suoraan sanottuna ei kiinnosta prätkän vertaa loloferrarit ja muut kumitissitorvet.
Peesaan.. luomua olla pitää. :ahem:Moe Szyslak sanoi:Suoraan sanottuna ei kiinnosta prätkän vertaa loloferrarit ja muut kumitissitorvet.
Nauhalle menee, hyvältä kuulostaa:ahem:Moe Szyslak sanoi:Ismo Alankoa ja Hassisen Konetta 80-luvun alusta. Teemalla.:thumbup:
markuskajo.com sanoi:Hilse on norjaksi että tervet. Ja merimies on nauta. Latinassa siis. Ja kuulemma "Päivää" on arabiaksi että Ahlman, Sahlman. — Jätkät kertoi lukeneensa netistä tältä sivulta sen; siksi tiedän.
Viime kerralla jäi näkemäti, josko nyt muistaisi katsoa.Dokumenttiprojekti: Rai rai!
TV2 klo 22.05
Suosionsa huipulla rimpuileva Kotiteollisuus-yhtye kiertää Suomea ja painiskelee imagonsa - ja viinan kanssa. Ohjaajat Sami Parkkinen ja Jaakko Kilpiäinen
Meinasi unohtua. Just ehdin näkemään norjalaisen 'kaaaaaaamean' heiton.Moe Szyslak sanoi:Tukholman GeePee Nelosella Myllymäjen kera.