Lunssila
Well-known member
- Liittynyt
- 6.6.2008
- Viestit
- 18217
Ei ne ihan suoraan korreloi.On hieman helpompi olla maailman paras lajissa, jossa on 1,5 miljoonaa harrastajaa kuin lajissa jossa on 500 miljoonaa harrastajaa.
Ei ne ihan suoraan korreloi.On hieman helpompi olla maailman paras lajissa, jossa on 1,5 miljoonaa harrastajaa kuin lajissa jossa on 500 miljoonaa harrastajaa.
No niimpä. Voi kun joskus tajuaisi mitä kysytään.Totta kai, mutta kysymyksenasettelun ollessa "Kumpi on mielestäsi kovempi urheilija Amerikan ammattilaisjoukkueurheilusarjoissa?" tämä menee Laineelle. Laine on omassa sarjassaan kovempi urheilija kuin Markkanen.
Laji, jota Lelle Gustafsson kuvasi: Kuin kilpailtaisiin siitä, kuka kuiskaa koviten.Valentin Kononen
Onhan noita rekisteröityjä autokuskeja maailmassa miljardeja.F1:kkösiäkään ei kovin moni harrasta, mutta silti sarjan mestareille jaksetaan hurrata.
Vastasin polliin Jari Litmanen.
Kyllä ne korreloi varsinkin kun otetaan huomioon kuinka vähän jääkiekkoa pelataan pohjois-amerikan ja pohjois-euroopan ulkopuolella. Siinä jää ulkopuolelle aikamoinen kasa genettisesti lahjakkaita yksilöitä, joilla ei ole mahdollisuutta harrastaa lajia. Sama tietysti koskee kaikkia talvilajeja.Ei ne ihan suoraan korreloi.
Hyvän lämärin lisäksi tarvitaan pelisilmää ja kykyä hakeutua niihin maalintekopaikkoihin.Markkaselle meni ääneni, juurikin sen kokonaisvaltaisuuden takia. Laine on hyvä maalintekijä, mutta mitä jäisi jäljelle jos hällä ei olisi tuollaista laukausta? Tapparan kolmoskentän hyökkääjä. Noin hieman kärjistettynä...
Maalintekopaikkoihin on helppo mennä, mutta maalintekotilanteisiin hankalampi.Hyvän lämärin lisäksi tarvitaan pelisilmää ja kykyä hakeutua niihin maalintekopaikkoihin.
Ja koripallossa on puoli voittoa kun on 2 m korkea.Kyllä ne korreloi varsinkin kun otetaan huomioon kuinka vähän jääkiekkoa pelataan pohjois-amerikan ja pohjois-euroopan ulkopuolella. Siinä jää ulkopuolelle aikamoinen kasa genettisesti lahjakkaita yksilöitä, joilla ei ole mahdollisuutta harrastaa lajia. Sama tietysti koskee kaikkia talvilajeja.
Pituudesta on etua ja siitä syystä koripalloilijat ovat pitkiä. Maailman mittakaavassa jääkiekossa etu on että asuu jäähallin lähellä. Suomessa taitaa olla enemmän jäähalleja kuin Afrikassa.Ja koripallossa on puoli voittoa kun on 2 m korkea.
Tienestit ovat melkeinpä se ainoa objektiivinen tapa rankata eri lajien urheilijoita, niin epäromanttiselta kun se kuulostaakin. Markkinataloudessa palkat kuitenkin näyttävät, kenelle on kysyntää, vaikkakaan NHL:stä ei voikaan palkan perässä NBA:han loikata. Taitaa NBA pestä NHL:n palkkatasossa, joten siinä mielessä NBA-miehiä voisi pitää NHL-miehiä parempina urheilujoina, kun niille maksetaan isompaa palkkaa. Toisaalta ei rivimies NBA:ssa taida saada lähellekään NHL-huippujen palkkaa. En tiedä, millaista palkkaa Pate ja Late nostavat tällä hetkellä, joten en voi sen perusteella valita.Vaikka näin tällä kertaa:
Otsikko antaa erittäin hyvän vihjeen ratkaisuun... Amerikan ammattilaisjoukkue...
Raha ratkaisee! Tasoittaa tietyllä lailla harrastajamäärät markkinatalouden mukaisesti.
Kumpi tienaa enemmän (tällä hetkellä)? Miten oman organisaation asettamat tavoite / lisäbonukset paukkuvat?
Paljonko tienaa lajin eniten tienaavaan verrattuna? Paljonko oman joukkueen eniten tienaavaan? No joo, Markkanen kärsii enempi aloitusvuoden takia, toki Lainekin hieman kakkosvuoden takia.
Median kiinnostavuus? Nykyaikana palstamillimetrit ja juttujen määrä muuttuvat osin sometilien seuraajiksi? Onko kummallakaan aktiivista toimintaa niissä?
Viime yöhön asti Laine, mutta jos kinttu kipeä vaikka loppukauden ajan ja Markkanen pelaa todella huipusti loppukauden ajan,( onko sitä paljon jäljellä? , jatkoon ei ainakaan mene...) niin sitten Hmmm....:thumbfh:
Raadollista!