Leffa-arvostelumme.

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39265
Sijainti
Semminki
Olet oikeassa, että oli liian pitkä. Mutta muuten olet valitettavasti väärässä.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Episode 7:eiskan jäljiltä odotukset olivat korkeat kun uusinta tähtien sotaa menin tänään katsomaan.
Täytyy sanoa, että korkeisiin odotuksiin ei vastattu. Hyvää olivat alkutekstit, se että se kärsimysnäytelmä lopulta loppui ja siinä välissä yksi valomiekan huiskimiskohtaus. Kaikki muu oli paskaa. Kaikki. Rose oli huonosti mukaan työnnetty hahmo ja näyttelijä huono, mutta ymmärrän kyllä, että vähemmistöt ynnä feministit täytyy pitää tyytyväisinä.
Ihmettelin kovin, miten JJ on moisen flopin saanut aikaan edellisen timanttisen rainan jälkeen, mutta eipäs ollutkaan Abraham ohjaajana eikä käsikirjoittajana lain.
Tätä katastrofia eivät olisi tissitkään pelastaneet. - 3/7
Itse en tuota vielä ole nähnyt.

IlpoJr. kävi sen joulupäivänä kahtomassa ja suositteli sitä tänään isälleenkin. Tänään.

Koetan mennä katsomaan, jahka kerkiän. Jonsen vallan väärässä ole, niin joku forumisti siitä tykkäsi? Olisko ollut ToXi?

IlpoJr:n mukaan elokuva oli sangen pitkä. Siitä hänen mukaansa lievä miinus.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9958
Sijainti
Helsinki
95. Aika ohukainen esitys. Täytti kyllä odotukset, eli arvosanaksi tuollainen 2/5.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18165
Olen asettanut sellaisen tavoitteen itsellini, että koitan selvitä elämästä katsomatta uutta Tuntematonta. Vituttaa se joulukuun kouhotus siitä ja kuulemani mukaan Louhimiehen tulkinta.
Näin kirjoitin pari kuukautta sitten, mutta annoin kuitenkin periksi ja vuokrasin Elisa viihteestä uuden tuntemattoman tänään. Ei tämä turha elokuva ollut, erilainen kuin aiemmat ja itse kirja, mutta mitäs järkeä sitä olisi ollut samaa tehdä kuin aiemmat mutta vain väreissä? Ei kuultu jokaista kuolematonta lausetta, eikä kaikkia vanhoja hyviä kohtauksia ollut, mutta. Hyvä teos, jonka tulkintaan löytyy perusteet alkuperäisteoksesta. Koskela ja Rokka olivat erityisesti mieleenjääviä tulkintoja, kuten tietysti leffan päähenkilö Rokkakin. Vanhalan vakavoituminen sodan aikana saatiin myös paremmin kuvattua kuin aiemmissa versioissa. Päästin kahdet miesitkutkin, ensin Honkajoen iltarukouksen kohdalla ja sitten aivan lopussa. Tämän takia ehkä ihan hyvä, että katsoin elokuvan kotona ja ihan yksin.
 

Saunatakki

Walk a Crooked Mile
Liittynyt
3.8.2014
Viestit
2006
Sain vihdoin väijyttyä vastikään edesmenneen Isao Takahatan vuoden 1991 ohjaustyön Only Yesterday. Kertakaikkisen ihastuttava parituntinen.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Mestarietsivä Basil Hiiressä taitaa olla Disney-leffoista eniten päihteitä ja muita "aikuisten" teemoja, joita ei nykyisissä lastenleffoissa nähdä ihan hevillä.

Tyttö halusi samaa juomaa mitä kiskoivat kapakassa, kun näytti olevan niin hauskaa.
 

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
4949
Sijainti
Helsinki
Hymyilevä Mies: Mielenkiintoinen kuvaus edesmenneen Olli Mäen valmistautumisesta MM-otteluun. Mustavalkoisuus sopii hyvin kuvauksen kanssa. Jarkko Lahden näyttelijätyö on laadukasta, hän osaa hyvin tuoda ilmi Mäen poissaolevaisuuden pressitilaisuuksissa. Pistää miettimään, kiinnostiko Mäkeä edes otella Moorea vastaan.

Hei, taas me lennetään: Puiseva, samaa kaavaa toistava ykkösosan jatkis, mikä kannattaa välttää. Sotilaslentäjä pelastaa jälleen päivän ja saa naisensa. Ainoa huvittavuus, hauskat kyltit.
 
Ylös