toleranssisiipi
Langennut enkeli
Pollin vaihtiksilla en yleensä leipää syö.
Leivän päälliset laitetaan niin, että juusto tulee alimmaiseksi, ja siitä sitten kootaan niin, että kaikki päälliset ovat näkyvillä. Kurkkuja tms. ei piiloteta kinkun tai muun alle, ja jos on jotain kurkkua pienempää, niin se tulee kurkun päälle jne... Juusto päällimmäisenä peittää kaiken, ja kokonaisuus on varsin ankean näköinen. Eihän sillä makuun ole paljoakaan merkitystä, mutta eipä tuo haittaa, että syötävä näyttää vähän paremmalta, vaikka olisikin vain leipää.
Lämmitetyissä leivissä sitten pääsääntöisesti juusto päälle, jotta setti pysyy paremmin kasassa, kun sitä haarukalla ja veitsellä pilkotaan ja syödään.
Leivän päälliset laitetaan niin, että juusto tulee alimmaiseksi, ja siitä sitten kootaan niin, että kaikki päälliset ovat näkyvillä. Kurkkuja tms. ei piiloteta kinkun tai muun alle, ja jos on jotain kurkkua pienempää, niin se tulee kurkun päälle jne... Juusto päällimmäisenä peittää kaiken, ja kokonaisuus on varsin ankean näköinen. Eihän sillä makuun ole paljoakaan merkitystä, mutta eipä tuo haittaa, että syötävä näyttää vähän paremmalta, vaikka olisikin vain leipää.
Lämmitetyissä leivissä sitten pääsääntöisesti juusto päälle, jotta setti pysyy paremmin kasassa, kun sitä haarukalla ja veitsellä pilkotaan ja syödään.