Luonnonsuoleen tehtävät grillimakkarat ovat sitten erikseen, niitä voi kyllä käristettynä hyvin syödä (ja niiden kuoriminen olisikin hankalaa).Sinisen lenkin suoli on kollageenisuolta, joka ei ole syötävää, mutta se on tehty luonnonaineesta ja muistuttaa ominaisuuksiltaan luonnonsuolta. Sen voi lajitella biojätteisiin. Nämä terveiset kerrotaan HK:n kuluttajapalvelusta.
http://www.maku.fi/kysymys/hkn-sininen-ja-biojate#axzz2SpcHjVqE
Väärä säie.Idea polliin tuli siitä kun tässä jokin aika sitten ostin ensimmäistä kertaa lenkkimakkaraa. Luulin että se on suunnilleen "samaa kamaa" syömisen osalta kuin perus rillimakkara ja pistelin menemään kuorineen päivineen. No syödessä sitten huomasin että hitto, mullahan tekee tiukkaa saada hampaat tuon kuoren läpi.