Huh mikä ketju. Sanonpa että EVVK. Kiinnostaa niin sairaasti Liuzzi vs Speed.Eestlane sanoi:Whos better???
I think Liuzzi is much more faster and more stable. :thumbup:
Eestlane sanoi:Whos better???
I think Liuzzi is much more faster and more stable. :thumbup:
Niin, johtuneeko Toro Rosson autosta?Otto Hokkanen sanoi:Liuzzi on kyllä ollut yllättävänkin mitäänsanomaton fykkösissä
Aivan. Tuskinpa se Hamiltonkaan mitään ihmeitä Toro Rosson autolla tekisi?Vice sanoi:Niin, johtuneeko Toro Rosson autosta?
Noni nyt tää jätkä vetää mutki tähän soppaan.. Saatanan ulkomaanpelle :jaska:Eestlane sanoi:to Meleren: You dont belive it? okei, i speak about USA GP a little.
USA GP oli muidu täiega igav mu arust. Päris huvitav tegelt, et Alonso igakord saab nii suurepärase stardi, aga Hamilton kattis mõlemal korral suurepäraselt. Kimi tegi ka lõpuks suurepärase võistluse, tema nimele jäi kiireim ring ja ta suutis mööduda boksipeatusega nii Kovalainenist kui ka Heidfeldist ja ega Massastki palju puudu ei jäänud. Ja üks asi mida ma kindlasti mainima pean on Sutil, mul on pagana kahju, et see Uruguai päritoluga sakslane Albersile ikka räigelt tappa annab, loodetavasti saab hollandlane siiski hoo kätte ja alistab ta peagi. Aga väga hea on see, et Hamiltoni edu MM-arvestuses Alonso ees juba 10 punkti on. Ja võiks öelda, et Vettel tegi ka korraliku sõidu, ehki jah, tänu Nicki ja Nico katkestamistele sai ta oma punkti, läks ta ehk liiga optimistlikult esimesse kurvi. Aga aitab kah. Loodame, et Prantsusmaal tuleb põneval etapp.
I'm here thanks to my friend "JuuZa" (in this forum too). He's living in Finland, but he is Estonian and he's speaking perfectly Finnish language. And forum.sponest.com this is the most popular F1 forum in Estonia. =)
Hinna halla hela hoo, eenppä miana kaana toota soomi suukkokeelle vaakka jotta ymmärräe.Eestlane sanoi:USA GP oli muidu ... tuleb põneval etapp.
Ok. Estonians are great, they are almost finnish .Eestlane sanoi:USA GP oli muidu täiega igav mu arust. Päris huvitav tegelt, et Alonso igakord saab nii suurepärase stardi, aga Hamilton kattis mõlemal korral suurepäraselt. Kimi tegi ka lõpuks suurepärase võistluse, tema nimele jäi kiireim ring ja ta suutis mööduda boksipeatusega nii Kovalainenist kui ka Heidfeldist ja ega Massastki palju puudu ei jäänud. Ja üks asi mida ma kindlasti mainima pean on Sutil, mul on pagana kahju, et see Uruguai päritoluga sakslane Albersile ikka räigelt tappa annab, loodetavasti saab hollandlane siiski hoo kätte ja alistab ta peagi. Aga väga hea on see, et Hamiltoni edu MM-arvestuses Alonso ees juba 10 punkti on. Ja võiks öelda, et Vettel tegi ka korraliku sõidu, ehki jah, tänu Nicki ja Nico katkestamistele sai ta oma punkti, läks ta ehk liiga optimistlikult esimesse kurvi. Aga aitab kah. Loodame, et Prantsusmaal tuleb põneval etapp.
I'm here thanks to my friend "JuuZa" (in this forum too). He's living in Finland, but he is Estonian and he's speaking perfectly Finnish language. And forum.sponest.com this is the most popular F1 forum in Estonia. =)
Auto ajaa itsensä kaiteisiin tai muuten kolaroi?Vice sanoi:Niin, johtuneeko Toro Rosson autosta?
Mitäs se Hill teki Arrowsilla -97 (Unkari). Kyllä se Hämi tekisi "pikkasen" parempaa jälkeä, jos ei kerta ihmeitä.Trullinkaasu sanoi:Aivan. Tuskinpa se Hamiltonkaan mitään ihmeitä Toro Rosson autolla tekisi?
No ei romuttaisi ainakaan autoaan.Oberfeldwebel sanoi:Mitäs se Hill teki Arrowsilla -97 (Unkari). Kyllä se Hämi tekisi "pikkasen" parempaa jälkeä, jos ei kerta ihmeitä.
Liuzzi ja Speed eivät yllä lähellekään Cutin ja Webberin tasoa kuin korkeintaan hyvinä päivinään.. Eikä Toro rosso ole ainakaan Red bullin tasoa, että aika tuurissaan ja tikissään saavat kuskit ja auto olla jos pisteille meinaavat päästä.Cmoney sanoi:Kyllä uskoakseni Toro Rossolla muutamia pisteitä voi lähes Red Bullin tapaan napsia kauden aikana.
I suppose, when Red Bull is a point scorer, it would be possible to Toro Rosso too. Car is not that bad.