Materiaa sielun täytteeksi, osa IV

• Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja kouvotsvoni
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Luen tällä hetkellä Sauli Niinistön kirjaa Kaikki tiet turvaan. Kyllä tässä on ihan kelpo materiaa
sielulle suotu.

Musiikkia ja t-paita.

Coil: Live One ja Coil: Black Antlers
Coil x 2, ostos.jpg

Dolorian: Dolorian ja Unfyros: Star Blood
Dolorian ja Unfyros, ostos.jpg

Halo Manash - Par Antra II
Halo Manash - Par Antra II, t-paita.jpg

Tilasin Italiasta Adizero Takumi Sen juoksukengät. Tänään noudin ne R:ltä.

K. Yairi -merkkisen akustisen kitaran ostin käytettynä. Made in Japan, viimeistelyn laatu sen mukaista

IMG_6912.jpeg

Yllä - Greasy Truckers Party: Man, Brinsley Schwartz & Hawkwind -3CD, Kuusumun Profeetta: Atelofobialainen maalaus, La Düsseldorf: Individuellos ja MA: Astral Spiral II
Alla - Sinphonia: The Divine Disharmony, Syzygys: Complete Studio Recordings ja Wigwam / Taivaanvuohi: Pop Liisa - Live in Studio 1973 / 1973
Greasy Truckers Party, Kuusumun Profeetta, La Düsseldorf, MA, Simphonia, Syzygys ja Wigwam, os...jpg

Yllä - Räjäyttäjät: Räjäyttäjät
Alla - David Hykes and the Harmonic Choir: Breath of the Heart ja Samsara Blues Experiment: Revelation & Mystery
Räjäyttäjät, David Hykes and the Harmonic Choir ja Samsara Blues Experiment, ostos.jpg

Pekko Käppi & K:H:H:L: Oli kerran ryytimaassa... ja Death From Above - A Rise Above Sampler
Pekko Käppi & KHHL ja Death From Above, ostos.jpg

Dust Eater Dogs: Hardbiter's Inn
Dust Eater Dogs, ostos.jpg

Mojo-lehti plus bonus-cd Can & Irmin Schmidt: Replay 1968-2026
Mojo-lehti + CD, ostos.jpg

Ylärivi - Björkö: Heartrot ja Guru Guru: Essen 1970
2. rivi - Orange Goblin: Frequencies From Planet Ten, Orange Goblin: Time Traveling Blues ja Orange Goblin: Coup de grace
3. rivi - Orange Goblin: Thieving From The House of God, Orange Goblin: Healing Through Fire ja Orange Goblin: A Eulogy for the Fans... Orange Goblin Live 2012
Alarivi - Rock Siltanen Group: Systeemi, Uton: What on Earth Are We Doing Here ja Yksi: Ultrasensory Exploration
Björkö, Guru Guru, Orange Goblin x 6, Rock Siltanen Group, Uton ja Yksi, ostos.jpg