NASCAR 2023

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
8895
Sijainti
Helsinki
Viikonloppuna ajetun Indyn Road Course-lähtöjen voittajat. Trucks-luokka ajoi Lucas Oil Raceway Parkissa.

Trucks: Ty Majeski
Xfinity: Ty Gibbs
Cup: Michael McDowell

Meksikon Daniel Suarez oli kolmas.

Muut ulkomaalaiset:
10. Shane van Gisbergen (NZL)
22. Brodie Kostecki (AUS)
24, Mike Rockenfeller (GER)
28. Jenson Button (GBR)
33. Kamui Kobayashi (JPN)
 

Atlas

NASCAR & SHR #4
Liittynyt
3.3.2014
Viestit
487
Kevin Harvickin viimeinen kisa Bristolissa ja sitä kautta pudotupeleissä päättyi jättipettymykseen. Olipa surkea auto, -5 kärkeen ja ei kääntynyt saatanan linkkuvarrellakaan kaarteisiin. Ekalla kierroksella tippumiseen otti kanssa osansa hallitseva mestari Joey Logano + Mic Mdowe, Ricky Sten.
 

Atlas

NASCAR & SHR #4
Liittynyt
3.3.2014
Viestit
487
Harvickin uraa loppuviimein varjostivat juuri ne hemmetin tasaiset suoritukset jotka ei välttämättä absoluuttisessa mielessä poikineet sitä haluttua lopputulosta. KH oli erinomainen tasaisena kuskina ajamaan mestaruudesta ja tietyillä radoilla oli sata lasissa vs. muihin kilpakumppaneihin. Mutta juuri se oli osasyy miksei KH aja mestaruudesta tällä kaudella: ei venymistä tiimin puolelta vuoden tärkeimpänä hetkenä. Darlingtonissa voitto oli lähellä ennen Newmanin spinniä ja siten laitonta varikkostoppia keltaisen alla, Kansasissa periaatteessa aika maksimaalinen suoritus auto puolelta (miksei top-10 olisi ollut mahdollinen) mutta Bristolissa ihan positiivisen alun jälkeen täydellinen menetys auton hallintaan ja sitä kautta kauden huonoin esitys tärkeimpään aikaan (kuten KH sanoi: huonoin kisa missä auton kulmat ovat täydellisessä kunnossa). Ajamalla täysi perkele tuli kokonaisesti.
 

Atlas

NASCAR & SHR #4
Liittynyt
3.3.2014
Viestit
487
William Byron voitti kenties uransa tärkeimmän kisan. KH periaatteessa maksimoitti huonosti menneen ekan kiekan ottamalla kutostilan maaliin. Vielä on mahdollista että Harvick voittaa jonkun kisan tällä kaudella. Ensi kaudella joka tapauksessa Josh Berry hyppää ehkäpä eräin pelottivimpaan paikkaan kuskina kun pitää kannatella #4 autoa lippulaivana SHR:llä.
 

Atlas

NASCAR & SHR #4
Liittynyt
3.3.2014
Viestit
487
Dale Earnhardt Sr. ---> Kevin Harvick ----> Josh Berry.
 

Atlas

NASCAR & SHR #4
Liittynyt
3.3.2014
Viestit
487
Se oli myös aika iso yllätys että Martin Truex Jr. oli mukana kilpailussa, kun pitkäaikainen kumppani toisen kymmenen vuoden ajalta, Sherry Pollex, hävisi taistelun syöpää vastaan ja kuoli toissa sunnuntaina juuri Bristolin kisan jälkeen joka oli lauantaina. Totta kai surutyötä on miljoonaa erilaista and Truex on edelleen jahdissa mukana mutta siitä huolimatta tuntui hieman erikoiselta. Danica Patrick joka on lähinnä F1-varikoilla nähty viime aikoina, otti tuohon aika voimakkaastikkin kantaa saaden ihmisten kiukut aika pitkälle niskoilleen. Toki Martin ja Sherry eivät enää olleet yhdessä tammikuun jälkeen mutta pitivät edelleen lämpimiä välejä keskenään.

Jimmie Johnsonia ei ole osittain omistamansa ja osa-aikaisena kuskina ajavansa 84 Legacy auton ratissa nähty sitten alkukesän tragedian jälkeen jolloin hänen appivanhempansa vaimon puolelta sekä vaimon sisaren muksu kuolivat tuossa "murha-itsemurha" skenaariossa joka oli kyllä aika maata ravistelevaa sorttia kaikkinensa. JJ:n piti osallistua tuohon kaikkien odottamaan Chicagon katuratakisaan mutta näistä hyvin ymmärrettävistä syistä se jäi ajamatta.
 
Viimeksi muokattu:

Atlas

NASCAR & SHR #4
Liittynyt
3.3.2014
Viestit
487
Ei olisi koskaan eikä millionkaan uskonut Matt Ceen lähtevän mukaan tappeluun mutta nyt on sekin päivä nähty.

Kevin Harvick oli lopulta 2:n tänäisessä kisassa jonka Ryan Blaney voitti. Lähellä oli ja olen jumalattoman tyytyväinen näihin kahteen viime kisaan miten 4 tiimi on kuitenkin suoriutunut vaikka mestaruushaaveet on jo kuopattu.
 

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
8895
Sijainti
Helsinki
Nascar-mestarit kruunattiin viikonlopun finaaleissa Phoenixissa.

Trucks: Ben Rhodes
Xfinity: Cole Custer
Cup; Ryan Blaney
 

Bleu

Olivier Bocques Fan Club
Liittynyt
14.4.2000
Viestit
9236
Cupissa nykyisellä neljän kuljettajan finaaliformaatilla ensimmäinen kerta, kun päätöskisan voitti joku muu kuin mestaruudesta taisteleva kuski.
 
Ylös