Norton IS:ssa päivitysongelma!

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Norton Internet Security 2004 FIN:ssä on seuraava päivitysongelma: LiveUpdate Expressillä (kaikki saatavilla olevat päivitykset ladataan automaattisesti) päivitettäessä ohjelma lataa Common Client Updaten, joka estää ohjelman kunnollisen toimimisen päivityksen jälkeen!! Sähköpostin virustarkistusta ei suoriteta eikä myöskään "tarkista virukset"-käsky toimi! Virheilmoitus on lokissa 30190005 tai erillisessä ilmoitusikkunassa 3019,1.

Ohjelma pitää poistaa kaikkine lisukkeineen ja rekisteriavaimineen ja asentaa uudelleen + päivitää, jotta sen saa toiminaan!

Väliaikainen neuvo, jonka sain Symantecilta: LiveUpdate on määritelvä toimimaan interaktiiviessa tilassa Ohjauspaneelin kautta JA EI SAA LADATA Common Client Updatea!! Ongelma tiedostetaan, mutta ratkaisua ei ole vielä 11.08.04. Seurattava nettisivuja!

Ohjelman tuki on ruotsin tai englanninkielistä, jos menee normaalin tukipalvelun kautta. Kaivelin Symantecin Suomen osaston numeron ja sitä kautta esitein ongelman ja vuorokauden kuluttua sain puhelimitse ohjeen. Myönnettiin, että epäilykseni juuri Common Clientin viallisuudesta oli oikea!! Ja minähän en näistä" mitään" ymmärrä!?!? :rolleyes:

EDIT: Ongelma näyttää olleen jo reilu kk sitten jossain keskustelupalstalla selvitetty... Eipä vaan vieläkään ole korjaavaa päivitystä!?!:mad_old:
 
Viimeksi muokattu:
Ylös