Löyty sit ainakin jotain josta ollaan samaa mieltä eli komps.Suklaan kuuluu olla tummaa suklaata, ei maitosuklaata.
persu hyvääIhan persu.
Vielä sokerisempaa**?Mites toi Marabou?
Mustikkasuklaassa makuna on mustikka ja suklaa. Nyt tiedät.Onkos kukaan maistanut sitä tienvarsimainoksissa ja K-kaupassa tarzassa olevaa mustikkasuklaa Fazeria?
Oli likellä viimeksi ettei livahtanut kaks levyä ostoskoriin, mutten uskaltanut kun ei tiennyt makua...
Oli erilaisia Fazerin makusuklaalevyjä kolme kahden hinnalla tarjouksessa tuossa taannoin. Ostin kolme erilaista makua.Onkos kukaan maistanut sitä tienvarsimainoksissa ja K-kaupassa tarzassa olevaa mustikkasuklaa Fazeria?
Oli likellä viimeksi ettei livahtanut kaks levyä ostoskoriin, mutten uskaltanut kun ei tiennyt makua...
Jotakuinkin näin suklaa-asioissa edetään.Hyvän suklaanhan tunnistaa siitä, että siinä on kaakaota vähintään 75%.
tänään näytti olevan 3,50€/2 levyä tavallista. Ostin.Alkoi tehdä mieli Fazerin Sinistä. Ja kyllä, Fazerin Sininen on huippusuklaata.
Nuo epäilyttää aina nuo viritykset kun jonkun perussuosikin reseptiin sotketaan jotain erikoista sekaan kuten joku vaniljakokis tai nyt tämä makuviritys perusfasuun. Taidan jättää mustikat piirakkaan ja pitäytyä perussinisessä.Ei ollu oikeen kenenkään makuun se. En uskalla suositella. Ne muut oli kyllä ihan hyviä.
Oikea päätös :thumbup: Ketuttaa ostaa kaupasta jotain mitä ei pysty syömään kuin korkeintaan maidolla huuhtoen. Paree, kun ei ota riskiä.Taidan jättää mustikat piirakkaan ja pitäytyä perussinisessä.