Proteesijääkiekon mm-kisat Tampereella 2.5-5.5

  • Viestiketjun aloittaja Iso8
  • Aloituspäivämäärä

Iso8

Viisuhullu
Liittynyt
23.7.2011
Viestit
5836
Sijainti
Tampere
En voi ymmärtää, miksi missään ei ole ollut tästä mitään tietoa.. No kuitenkin Tampereella oli 2.5-5.5 Proteesijääkiekon mm-kisat. Eilen oli finaali Suomi-Kanada. No Suomi hävisi, muttta voidaan sanoa hyvällä omalla tunnolla, että taisteluvoitto tuli. Peli päättyi 6-3, mutta ennen ei ole ollut näin pientä maalieroa Kanadaa vastaan. Ja Kanada ei ole hävinnyt 2003 alkaen pidetyissä kisoissa peliäkään. Varmaa tietoa ei ole, että onko tasapeliäkään ollut. Oli kyl erittäin mahtavaa jääkiekkoa, kun olin katsomassa finaalia. Heh siellä oli katsomossa myös pronssijoukkue, ja me tädin kans luultiiin et siellä oli USA, mutta ei, Latvia otti historiansa ensimmäisen pronssimitalinsa. Latvia onkin mm-kisojen ''uusin'' joukkue. Erikoisinta on, että mukana oli vain 4 maata. (Suomi, Kanada, USA ja Latvia) Hakametsässä oli valitettavasti vain vähän alle puolet jäähallia täynnä. Mut tunnelma oli mahtava.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Jännä yhteensattuma. Tovi sitten TV:ssä oli Kaisa Leka, joka kertoi jalkaproteeseistaan ja viittasi jutussaan myös luistimen terän ruuvaamisesta proteesiin. Ei omiinsa kuitenkaan.

Ja eikös vaan ohjelman seuraava vieras ollut Kalervo Kummola, jolta yllättäen tivattiin jyrkkään sävyyn MM-kisojen lippuin hinnoista.

Proteesikiekosta eivät puhuneet.

Tuolle Kaisa Lekalle kunnioitusta. Pyöräilee aivan käsittämättömiä matkoja jalkaproteeseilla.
 

PeePee

Team 107
Liittynyt
2.6.2001
Viestit
4237
Sijainti
Kiertoradalla
Parikin tuttua tuolla pelaamassa. Toinen nykyisen duunin ja toinen vanhan duunin kautta. Pitääpä kommentoida, että hyvää duunia. :ahem:
 
Ylös