Ralliaiheista kuunneltavaa/katseltavaa/luettavaa

Ojarumpu

Synkkä EI rallille
Liittynyt
23.4.2019
Viestit
675
Riku on ollut mainio PR-mies, niin lajillemme kuin myös varmasti itseään tukeneille isoille yrityksille.

Toivottavasti pysyy lajin parissa. Onko tietoa, ajaako joku miehen Hyundailla SM1:ssä ensi vuonna?
 

Ojarumpu

Synkkä EI rallille
Liittynyt
23.4.2019
Viestit
675
Muistelin, että tuo olis ollut Nettiautossakin kaupan, ja kun kävin katsomassa, niin ajattelin että on mennyt kun ei enää näkynyt.
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3319
Sijainti
JKL
Tahko ei ollut ikinä mielestäni mikään ilmiömäisen nopea tai muuten silmiin pistävä kuljettaja. Mutta ei kahdenkymmenen vuoden uraa rakenneta huonon kuskin ympärille. Markinointi mielessä esimerkillistä tekemistä ja toivoisin että hän jakaa tuolla saralla tietotaitoa AKK:n rallivalmennettaville tai tulevaisuuden tähdille. Erittäin arvokasta kokemusta. Tahkoon pätee se sama totuus eli jos Suomessa et pysty voittaman mestaruutta niin melkein turha on lähteä maailman valloitukseen, koska täällä on aina siinä absoluuttisessa kärjessä ollut ihan pirun nopeita ukkoja. Eli jos et niitä voita, niin tuskin voitat muuallakaan. Mutta se ettet voita suomessa mestaruutta ei tarkoita että olisi huono. Päinvastoin. Taso on vaan siellä ihan huipulla niin kova. Hieno ura ja hattu päästä.
 

MVRX

Well-known member
Liittynyt
28.10.2017
Viestit
853
Sijainti
Manselainen syrjäisellä etelärannikolla

Fiesta

Ralliperuna
Liittynyt
1.7.2011
Viestit
1443
Sijainti
Porvoo
Katteltiin vierestä viime kesänä tätä touhua kun tukkivat tuon tien. Meinasi paikallisella Volvo kuskilla lähteä oikeasti mopo käsistä ja alkoi jo autollaan tökkiä ihmisiä. Poliisi tuli sitten paikalle rauhoittelemaan. Kuvassa oleva Mersu kuski kääntyikin sitten ihan suosiolla. Se oliko tuo laillinen mielenosoitus eli oliko heillä lupa tukkia tuota tietä jäi mysteeriksi, koska luulisi että sitä olisi oltu ohjaamassa jo Väinönkadun ja vapaudenkadun risteyksessä. Osa paikallaolijoista toivoi macea naamaariin. 🤦‍♂️😁 Niinku näin :
1704274104064.jpeg
 

Ojarumpu

Synkkä EI rallille
Liittynyt
23.4.2019
Viestit
675
Tuo on kyllä tyylikästä kamaa, mutta osaako joku pelisarjaa paremmin tietävä kertoa, mihin GTA:han tuo tarkalleeen viittaa? Vai onko tuossa elementtejä kaikista GTA-introista?
 

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3241
Sijainti
Lahti
Öh....olisiko aika hieman jo ajanut ohi tällaisista kaatokoosteista? Ei kait. Kattelinhan tuota minäkin, jonkin matkaa.
 
Ylös