Rallitietäjä 2022 - EKO Acropolis Rally Greece

  • Viestiketjun aloittaja DC
  • Aloituspäivämäärä

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
4997
Sijainti
Suonionkatu 1 C
Akropolis on monelle Rallitietäjälle melkoista pölyn nielemistä ja kivien kiertelyä. Kreikasta voittopisteet (10) korjasivat Tsiiem ja DC. Oikean rivin haastavuutta kuvastaa se, että Neuvillen voiton sai kiinni ainoastaan yksi kilpailija, Hanapeitto. Hämmenystä kilpailun juryssa aiheutti Östbergin veikkaaminen RC2-voittajaksi, johon peräti kaksi kilpailijaa turvautui. Tuplaysi kiilasi myös Top10:een vaikka antoi yhden veikkauksen verran tasoitusta muille.

Kokonaiskilpailun kärkeen kiilasi Tsiiem, joka on ottanut kahdesta edellisestä kisasta molemmista korkeimmat pisteet ja tehnyt samalla huikean nousun sijalta 14 aina ykköseksi saakka! Tilanne on silti kutkuttavan jännittävä, sillä kokonaiskisan kuusi ensimmäistä ovat edelleen kuuden pisteen sisällä.

Seuraavaksi veikkauslappujen kanssa pitääkin sitten jännittää yöt läpeensä kun rallikaravaani suuntaa pitkästä aikaa Uuden-Seelannin fantastisille teille. Ottaako Tsiiem hyundaimaisen hat trickin vai nouseeko kuvaan uusia tai uusvanhoja haastajia?

rallitietäjä_GR.PNG

rallitietäjä_GR_overall.PNG
 

Tsiiem

Well-known member
Liittynyt
24.11.2017
Viestit
736
Tän kun olis tiennyt niin olis pitänyt ottaa aikasakkoa kesken kisan. Nyt joutuu auraamaan Uuteen-Seelantiin.
 

dyrone69

Well-known member
Liittynyt
24.11.2018
Viestit
372
Mun kausi sulaa pahemmin kuin Kallella :LOL: Toivotaan kuitenkin että Kalle hoitaa tittelin, mulla ei oo niin väliä.
 
Ylös