Rallivideoita

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5259
Sijainti
Suonionkatu 1 C

Sarjassamme must-see-TV, Crash 8 ja kesäkauden 1992 tapahtumia. Tuon kesän kisoissa tuli kyllä runkia ihan tolkuttomasti, tälle tunnin kasetille on mahtunut vain murto-osa ja loput on jääneet sitten Too Fast Drivers -videoille sekä Junnu-SM ja F-Cup -kausikoosteille.

Tässä runkia ihan SM-sarjan kärjestä, kun Antero Laine kaataa Celican syksyn 1992 skandaalinkäryisessä Kesoil-rallissa EK11:lla. Suuremmilta lisävahingoilta vältytään, vaikka autokunnan Laine-Virtanen vartoitustyyli ja ennen kaikkea -into ei ole ehkä ihan nykystandardien mukaista.
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5259
Sijainti
Suonionkatu 1 C

Siis mitä, tämä helmi on ollut jo kolme kuukautta tubessa, mutta nyt vasta bongasin. Otoksia tästä on toki useallakin tubesta löytyvällä koosteella, mutta tässä on nyt sitten oikein koko rahalla. Kyseessä siis lokakuun lopun petollisissa olosuhteissa ajettu Tallukka-ralli 1990, jonka EK2:lta löytyi yksi kansallisten rallien maineikkaimmista runkipaikoista. Seitsemästä ensimmäisestä menee neljä ja sen lisäksi Mökkönen Audilla (1) ja Timo Kjelin Mersulla (6) ovat melkolailla katkolla hekin.

Lisäksi videon lopussa on matskua EK1:n alamäkiristeyksestä sekä tämä EK3:n viittä vaille tragedia, joka onneksi jäi vain skandaaliksi, kun mökkiläinen päättää nolla-autojen jälkeen lähteä Seat Malagalla - auto tietysti täynnä porukkaa - ajamaan pätkää vastakarvaan... ja olisi muutaman sekunnin toisenlaisella ajoituksella jäänyt Mökkösen jyräämäksi. Tyrmistys penkalla on hyvin aistittavissa tässä.
 
Ylös