Suomen radat

speedman

race is in my head
Liittynyt
26.10.2008
Viestit
997
Nyt on Kymiring korkattu, tosin siviiliautolla.
Kommentteja:
- vaikka rata- alue on vielä pahasti kesken (töitä siellä kyllä koko ajan tehdään), on paikka jo nyt kuin eri planeetalta kun vertaa muihin ratoihin. kokoluokan tajuaa vasta paikanpäällä
- ratarakennuksen boxeista taisi 10 olla kokonaan valmiina ja lopuista on seinät pystyssä
- vip- ja toimistotiloistakin on jo ehkä puolet tehty, yYlättävän valmiilta ylempi kerros on jo osiltaan. katolle ei päässyt
- rata näkyy varikolta ja erityisestä vip tiloista todella hyvin, polveilee hienosti
- sitten itse rata: Petri L ja muut Apparan hehkuttajat voivat painua kolosiinsa: rata on nimittäin aivan älyttömän vaikea, vaikka vaan siviiliautolla ajoin, Ahvenisto tuntuu tuon jäljiltä leikkipuistolta. Ensinnäkin rata on lähes naurettavan leveä, mutkat on vaikea hahmottaa, kun ulkoreuna ei meinaa millään tulla vastaan, vauhtia hitaissakin voi pitää numeroa isommalla vaihteella. Lisäksi korkeuserot on melkein pelottavat, lisäksi sokeita kohtia on useita. Kaiken kruunaa takasuora, joka ensiksi kohoaa jarrutuspaikalle, mutta koko komeuden klimaksi on se, että se putoaa juuri jarrutuksen loppuvaiheessa. Voisi kilpapelillä alkaa kyllä pelottamaan, varsinkin, kun kallioseinä siellä kutsuu taustalla. Aivan huikea kokonaisuus.:)

EDIT: reissulla oli mukana toinenkin ratakettu, sanattomaksi veti hänetkin
 
Viimeksi muokattu:

IntriguingMan

Flying debris
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
3066
Sijainti
Lohja
Näyttää siis varsin positiiviselta, vaikka tämän kesän ajot jäävätkin yleisöltä väliin. Hienoa saada raporttia ratin takaa eikä vain sängyn laidalta.
 

IntriguingMan

Flying debris
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
3066
Sijainti
Lohja
Onko kukaan saanut MotoGP -rahojaan jo takaisin? Soitin tänään Lippu.fi -puhelimeen ja 90 päivää on tämänhetkinen ohjeaika palautuksiin. Täytynee siis heinäkuun lopulle vielä odotella..
 

hoogenband

Active member
Liittynyt
29.8.2014
Viestit
40
Ei oo tänne ainakaan tullut. Huhtikuun lopussa naputtelin kauhee määrä numeroita. Kauan kyllä kestää mut odotellaan .
 

inox

Well-known member
Liittynyt
26.8.2017
Viestit
208
Löytyi youtubesta tuore onboard video Kymiringiltä. Alkaa jo nurmikkokin vihertää siellä. Radan muutoksista huomattavin on takasuoralle kipuavan nopean vasurin turva-alueen laajennus. Enää ei ole kuolemanseinää vastassa, vaan turva-alue nousee jyrkähkönä mäkenä ylös. Ei nyt ainakaan vielä osunut silmiin aiemmin luvatut kanttareiden pidennykset.


Tässä vielä toinen, pari viikkoa vanhempi video, jossa otetaan vähän paremmin miehestä mittaa.

 
Ylös