Syön Parhaillaan

BudLightJaguar

Well-known member
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
4787
Sijainti
Salo
Alkupalaksi voissa paistettua maksafileetä ja jälkiruoaksi puolukkaruispuuroa maidolla.
Maksa on turhan aliarvostettu tuote. 80-luvun lopullahan se katosi kouluruuista A-vitamiinihysterian vuoksi, vaikka A-vita oli lehmien rehuun keinotekoisesti lisätty.

Toinen syy tietenkin aliarvostukseen on se, että laitoskeittiöissä jää kalvojen poisto tekemättä ja se kärtsätään liian kypsäksi. Kalvot pois ja nopea roseeksi kääntely pannulla.
 

Bukko

mielikuvitusukko
Liittynyt
26.3.2019
Viestit
4614
Sijainti
Salo/Espoo/Rooma
Maksa on turhan aliarvostettu tuote. 80-luvun lopullahan se katosi kouluruuista A-vitamiinihysterian vuoksi, vaikka A-vita oli lehmien rehuun keinotekoisesti lisätty.

Toinen syy tietenkin aliarvostukseen on se, että laitoskeittiöissä jää kalvojen poisto tekemättä ja se kärtsätään liian kypsäksi. Kalvot pois ja nopea roseeksi kääntely pannulla.
Ei ole pitkään aikaan tullut syötyä maksaa tai muita sisäelimiä. Terveellistähän se on, varsinkin jos urheilee. Muutaman päivän maksakuuri tähän nyt tuli. Pidän maksan mausta ihan sellaisenaan.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Suikalepaistia ja jasminiriisii. Juhannusviikon eka safkaaja.
 

BJohnson

Ukrainan aseistaja 🇺🇦
Liittynyt
11.3.2020
Viestit
6738
Tänään olisi erilaisia savustettuja kaloja.
 
Ylös