Tulipesien määrä kotona?

Montako takkaa, kamiinaa, pizzauunia sun muuta puunsyöjää?

 • Ei ole

  Äänet: 3 42,9%
 • 1

  Äänet: 2 28,6%
 • 2

  Äänet: 0 0,0%
 • 3 tai enemmän

  Äänet: 2 28,6%

 • Äänestäjiä yhteensä
  7

IntriguingMan

Flying debris
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
3285
Sijainti
Lohja
Montako tulipesää kotoa löytyy? Meillä tällä hetkellä 5 yksikköä. Olkkarissa paikalla muurattu varaava takkauuni, joka on jälkeenpäin laatoitettu tyylin ja lisämassan vuoksi. Sitten löytyy puuhella, joka tosin on vain peltikuorinen ilman varaavaa massaa. Toisessa huoneessa on peltikuorinen pystyuuni, mikä parilla pesällisellä kymmenisen tuntia luovuttaa lämpöä.

Sitten löytyy jatkuvalämmitteinen puukiuas, joka tosin on aikalailla tiensä päässä ja tarkoitus kylppäriremontissa vaihtaa. Yläkerrassa on vielä ns. porinmatti-tyyppien uuni, joka tosin ei ole aktiivikäytössä huonon vedon vuoksi (hormista kaiketi liian lyhyt matka ulos).
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Yks varaava takka olkkarissa.

Makkarissa ei ole pesää. Joskin välillä käy yökylässä tai saunomassa.
 

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11143
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Eipä ole.
Ulkogrillikin kaasulla. Takapihalle tosin hankittiin jonkinmoinen tulisija (ei enää näy samanlaista K-Raudan nettisivulla), jossa vaimo on päässyt toteuttamaan pikku pyromaania. Mutta se siis silkka koriste ja ihastelunkohde jälkkäriviiniä lipitellessä.
 

IntriguingMan

Flying debris
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
3285
Sijainti
Lohja
Sukulaisvierailulla kun olen, niin täällä riittää pikku pyromaanille mestaa. Pönttöuuneja 2 kpl, puuhella/leivinuuni-yhdistelmä, Porin Matti yläkerrassa, puukiuas ja vesipata.
 
Ylös