Lopeta nyt se päkellys. Ei se päkeltamällä lähde.
Tsiisus kun järkytyin. On loppu lähellä ny..
Lopeta nyt se päkellys. Ei se päkeltamällä lähde.
Tassa tapauksessa oli pakko. Copy pastesin pyrsyn tekstista. Oli taynna aakkosia.
Tsiisus kun järkytyin. On loppu lähellä ny..
Loppuu ne käyttäjät bannaamallakin. Nythän on jo hyvä alku!Eipä taaskaan ole ymmärretty, että täältä loppuu käyttäjät jos ilmapiiri paranee. Muuten ihan hyvä toikki kyllä.
Joo, nykytahdilla kun ikibännätääm, niin kaikki käyttäjät on ikibännissä jo vuoden 4200 tienoilla jos lakataan ottamasta uusia!Loppuu ne käyttäjät bannaamallakin. Nythän on jo hyvä alku!
Kæy kyllæ Kauko Kæyhkøn keuhko. Tauno Kæyhkø oli muuten mækihyppææjæ, jonka nimi kirjoitettiin Kaeyhkoe. Uudessa kotimaassaan Tauno olikin sitten pelkkæ Kayhko. Valitettavasti.Teukka sanoi:Kayko keuhko? Vai Kauko Kayhko?
Pæssinpææ!Kæy kyllæ Kauko Kæyhkøn keuhko. Tauno Kæyhkø oli muuten mækihyppææjæ, jonka nimi kirjoitettiin Kaeyhkoe. Uudessa kotimaassaan Tauno olikin sitten pelkkæ Kayhko. Valitettavasti.
Keitä ne kananmunat ilman kuoria.Nyt unohdetaan Hajun ikibanni. Palataan tuttuun ja turvalliseen. Keskiluokan foorumikeskusteluun. Mina naytan esimerkin ja joku viisampi voi sitten aloittaa keskustelun.
"Kertokaapas miksi joskus kanamunista lahtee kuoret helposti ja joskus ei? Valilla ei tarvi kun vahan repaista ja kaikki lahtee ja joskus lahtee puoli kananmunaa kuorien kanssa [punainen hymio tahan]".
"Kohta tulee varmaan joku viisampi sanomaan miten ne pitais keittaa, etta kuoret lahtis paremmin [hassutteluhymio tahan]".
Tuollaisella pohjalla kun lahdetaan liikkeelle niin on modeilla vahemman toita, ilmapiiri paranee ja paastaan takaisin tasapainoon. Miettikaapas tuota. Voitte menna toihin stressaamatta ja jattaa foorumin vahan niinkun taustalle. Sitten kun paikka rullaa ihan rauhassa, niin voi tulla vaikka mainosrahaakin jostain.
Komp.Kyllä jokaisen täysi-ikäisen pitää tietää miksi keitettyjen kananmunien kuorien irtoamisessa on keittokertakohtaisia eroja. Jos ei tiedä, niin on aika yksinkertainen tai ehkä jopa mielenvikainen. En ymmärrä jos joku ei asiaa tajua.
Yks hyvä konsti on keittää kananmunia, jotka eivät ole ihan tuoreita ja keittämisen jälkeen kun hiukan rikkoo kuoria ja laittaa kylmään veteen niin jo vot lähtee kuoret iisisti. Paitsi silloin kun eivät lähde.
Taysin samaa mielta. Tata on jo mietitty. Keskiviikoksi aika varattu.Kyllä jokaisen täysi-ikäisen pitää tietää miksi keitettyjen kananmunien kuorien irtoamisessa on keittokertakohtaisia eroja. Jos ei tiedä, niin on aika yksinkertainen tai ehkä jopa mielenvikainen. En ymmärrä jos joku ei asiaa tajua.
Yks hyvä konsti on keittää kananmunia, jotka eivät ole ihan tuoreita ja keittämisen jälkeen kun hiukan rikkoo kuoria ja laittaa kylmään veteen niin jo vot lähtee kuoret iisisti. Paitsi silloin kun eivät lähde.
Ainoa huono puoli on, että se ehtii keittyä kovaksi ennen kuin siihen tottuu.Yksi hyva konsti on tyontaa muna perseeseen ja leikkia kanaa.
Mä uskoisin tuon kysennyksen olevan enämpi haudutusta kuin keittämistä.Ainoa huono puoli on, että se ehtii keittyä kovaksi ennen kuin siihen tottuu.
Tulee kovaksi haudutettu muna... mistä tuli jotenkin mieleen, että mahdoinko tappa sen "tuhmia kysymyksiä" -toikin.Mä uskoisin tuon kysennyksen olevan enämpi haudutusta kuin keittämistä.
Varsin hämmästyttävää ja mielenkiintoista.