Valioliiga

BMW CSL

Well-known member
Liittynyt
9.2.2021
Viestit
232
Onko palstaveljillä perusteltuja mielipiteitä Skotkannin valioliigan tasosta vs. Eteläinen naapuri. Olisiko Kamaran siirto Rangersista johonkin Englannin nousijajoukkueeseen millään muotoa perusteltu? Oma mielipiteeni on että ei. Myös Pukin pitäs siirtyä johinkin Rangersin kaltaiseen seuraan jossa pääsisi pelaamaan UCL otteluita. Valioliigan ja Championshipin välillä sahaavassa joukkueessa molemmat Kamara ja Pukki menevät haaskuun.
 

RäkäHäkä

New member
Liittynyt
26.7.2023
Viestit
1
Taitaa olla niin, että juuri tällä hetkellä menee Kamara haaskuun Rangersissa ;) ei tuonne kannata kenenkään siirtyä, koko sarja on yksi vitsi, jossa kaksi joukkuetta oikeasti mukana... Uudesta VL-kaudesta hyvää juttua ja analyysiä täällä. Mutta toivottavasti Glen tekee Teemut ja siirtyy pelaamaan edes johonkin Championshipin hissiseuraan.
 
Viimeksi muokattu:

Andifteek

New member
Liittynyt
20.12.2023
Viestit
1
Kyllä, mielestäni muilla arvioijilla on kohtuullinen mielipide Skotlannin Valioliigan tasosta verrattuna Englannin Valioliigan tasoon.

Skotlannin Valioliiga on lähempänä Englannin mestaruutta kuin Englannin Valioliiga. Tämä johtuu siitä, että Skotlannin Valioliigalla on vähemmän rahaa ja resursseja kuin Englannin Valioliigalla. Skotlantilaiset joukkueet eivät voi kilpailla englantilaisten joukkueiden kanssa sopimusten, palkkojen tai infrastruktuurin suhteen.

Kamara lähti Rangersista Aston Villaan kauden 2022/2023 lopussa. Aston Villa on nouseva joukkue Englannin Valioliigassa. Kamaran siirtoa voi perustella sillä, että hän halusi pelata Englannin Valioliigassa, maailman tunnetuimmassa jalkapalloliigassa. Kamara uskoi, että hänellä olisi enemmän mahdollisuuksia kehittyä pelaajana ja menestyä urallaan Englannin Valioliigassa.

Pukki nautti myös menestyksestä Rangersissa, mutta ilmaisi halunsa siirtyä toiseen seuraan. Pukki sanoi haluavansa pelata Euroopan Mestarien liigassa. Pukan siirtyminen Rangersista johonkin Englannin Valioliigan Mestarien liigassa pelaavaan joukkueeseen olisi perusteltua.

Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että Kamaran ja Pookien on parempi mennä seuraan, jossa heillä on mahdollisuus pelata Mestarien liigassa. Tämä olisi paras tapa kehittyä pelaajana ja menestyä urallasi.

Olen itse myös suuri jalkapallofani, ja vedonlyönti on yksi suosikkiharrastuksiani. Käytän sivustoa usein https://nettikasinotparhaat.com/ etsiessäni uusia vedonlyöntisivustoja. Sivusto tarjoaa yksityiskohtaisen yleiskatsauksen eri vedonlyöntisivustojen bonustarjouksista ja -ominaisuuksista, mikä tekee sinulle sopivan sivuston löytämisestä helppoa.

Seuraan aktiivisesti sekä Skotlannin että Englannin liigaa. Olen kiinnostunut näkemään, kuinka Kamara ja Pukki pärjäävät uusissa joukkueissaan.
 
Ylös