Viron EM-ralli 2024

Teemu_99

Well-known member
Liittynyt
8.9.2018
Viestit
396
Uskomattoman brutaalin näköistä kun tollanen möhkäle lähtee pyörimään ja viskomaan painovoimanlakien mukaisesti. Ei tarvittu äänitehosteita! Luulisi tuon jo säikäyttävän.

Mikä ihmeen Virves siellä rallissa johtaa? Taas uusi nimi meitsille, tai nimen olen kuullut, mutta taustoista en tiedä.
Lahjakas seppä, aikanaan ajo jo R2 suomessa kovaa+ Mm. ajo Pajaria vastaan tosi kovaa kilpaa just junnu mestaruusvuonnaan.
Nyt sai vaan kunnon laitteen alle ni tulee tulosta.
 

Timppa_

Well-known member
Liittynyt
3.2.2019
Viestit
65
Viron pojilla edelleen tiukka kapina voitosta. Kaksi pätkää ennen maalia Virveksellä 2,9 sekunnin johto Linnamäen. Huomiona, että kumpi ottaa ennen aikaisen syntymäpäivälahjan kun molemmilla on huomenna 8.7. syntymäpäivä. Virves 24v ja Linnamäe 26v. Heikkilällä ongelmia ja 53 sekuntia pataan kärkeen äskeisellä pätkällä ja putosi yleiskilpailussa sijalle 7.
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3381
Sijainti
JKL
Viimeisellä sataa rajusti ja näyttää aika haasteelliselta...

Näyttää aika ottavalta tuo vasuri ennen maalia... Armstrong oli jo ihan katkolla...
 
Viimeksi muokattu:

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3255
Sijainti
Lahti
Ja sitten tuttu kansallislaulu! Mielenkiintoista, että Virossa on tosi kovia rallikuskeja. Vaikka ihmehän sekin on, että niitä on myös Suomessa. Vaikka joo, on niitä monessa muussakin ei niin isossa maassa, kuten Ruotsissa ja Norjassa. Jos laitettaisiin arvosarja pystyyn, jossa olisi edellämainittujen maiden ehdottomat ykkösnyrkit ajamassa, kyä olisi hurja sarja!
 
Ylös