Vuoden kommentti 2017 - Finaali

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Nyt on viidestä finaali ehdokkaasta mahdollisuus sitten valita se ultimaattinen postaus forumille Suomi 100-vuonna 2017. Iännestys piättyy 7.1. sunnuntaina minuutin ennen puoltayötä.

Ehdokkaat ovat, and tö nominiis aar:

1)
Hienoa.
Kävelylenkillä iski äkkiarvaamatta ihan A-luokan ripulikohtaus. Sain juuri ja juuri pidäteltyä lähikirjastoon saakka - ja onneksi miesten vessa oli vapaana. Salamana housut auki ja istuksimaan. Helpotusta lurisi kaakel'eriöön aimo paineella useita litroja.

Onneksi tarina ei ollut näin onnellinen. Toimituksen päätteeksi käteni hamusi paperitelineestä pyyhkimishyödykettä. Turhaan. Palaakaan ei telineessä ollut. Tyhjä hylsy pyöri laattialla.
Koetin kasata taskussani olleista nenäliinoista jotain mutta eipä niistä apua juuri ollut. Mikäs siinä sitten kuin nostaa sen verran housuja, että pääsi loikkimaan naisten vessaan varovasti kyselemään paapperia lainaksi. Nuori tyttö pelästyi housut lähes puolikintuissa koikkelehtivaa Al-setää. Sain revittyä hätäpäissäni kymmenisen palaa paprua. Niillähän oli selvittävä sittens.

Hieno kokemus.
2)
Yksi plus-sarakkeeseen kirjattava asia akattomuudessa on, että voi raapia kutiavaa selkäänsä spagettikauhalla ilman että kukaan menettää siitä mielenrauhansa.
3)
Tästä tulikin mieleen, että on ISO VIRHE vertailla tai paljastaa naiselle millainen sheivaus edellisellä kumppanilla on ollut.
4)
Kirjoitin googleen hakusanoiksi f1-forum.fi

Toisen päälinkin otsikko oli:
"Sauber saattaa päästää Räikkösen McLarenille - F1-Forum.fi"

Tätäkö se tarkoittaa, kun ollaan "ajan hermolla"?
5
Sitten vähän kotimaistakin:
Toivottavasti "Isku suoneen" on 90 minuuttia Antti Litjaa syömässä kovia rasvoja.
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
ykkönen on hyvä, mutta kärsii vieläkin inflaatiota vassåguudista.

Siksi nelonen.

4.
 
Ylös